Aysegul93 anataraf1leoparbenim satmak için önermiş olabilirler sonuçta daha çok para getirecek philips
anataraf1leoparbenim Aysegul93 hayır bunu satan Philips mağaza veya dükkanı değil eşim e öneren parçacılar ve tedarikçiler olmuş zaten de insternetten getirttik yani elimizde yok demiş Philips mağazaları felan sadece internette varsa vardır stoğu demişler
happy_mother Busragokceberra bende xiomi var ve aşırı memnunum kokusuz yağsız et tavuk köfte en rahatı bu benim için sebze kızartmaları aygazım batmıyor ben kesinlikle tabaiye ediyorum her haznesi bulaşk makinesinde yıkanıyor temizleme derdide yok
Busragokceberra happy_mother Çok teşekkür ederim bilgiler için ben de ikisinin arasında kalmıştım xiomi philips
-annesininprensi- Busragokceberra luxxell vaf bende 7.5 litre cok memnunum Isıtma buz cozme kizartma ızgara pisirme ozellikleri var genis hemde temizligi de kolay
Tatlican Busragokceberra Bende etraf yaglanacak diye patkican bile kizartmiyorum oyuzden boyle bir ürün alsam nasil olur diye düşünüyorum
Busragokceberra Tatlican Baya az yağla falan çok ürün yapılabiliniyor ben de çok beğendim alamayi düşünüyorum