Busragokceberra tarcinnn Ayy o kahve makineleri benim de hep aklımda türk kahvesi ve filtreye bayılırım nasip bakalım
tarcinnn Busragokceberra ay yok bende var türk kahvesiyle filtre de gözüm şimdi espresso makinasında 😅
_glnr_ 25 kasımda bime kumtel markasının geliyor 1800 tl ve 5,5litre marka takıntım yok dersen bunuda alabilirsin ben bunu alacağım bir aksilik olmazsa.
1Att-Anne Busragokceberra ya sorun benden mi kaynaklı anlamadm philips xxl sini aldım ama çokta abartılacak değil sanki ya kupkuru oluyor ve öyle ayarlanan dkda da pişmiyor tekrar tekrar koyuyorum patatesler kuru kuru içli köfteleri yağdaki gibi kızartmıyor dışları öyle kalıyor ve kıtır kıtır oluyor
ByzIpk27 Busragokceberra valla ben başından beri istiyodum kızıma oda yaptık falan derken müsait olamadık eşimde Doğum hediyesi aldı. Benim eşim kızartmayı çok sever bende her kızartma sonrası duşa girmekten bıktıydım okadar iyi oldu ki üstüme sinmiyo ben evde yokken eşim kendi de yapıyo başından beri niye almadık ki diye pişman hatta elimiz ayağımız resmen 😅 xiaomi aldık biz çok memnunuz
Asyaveannesi04 Busragokceberra eşim bu kadar meşhur olmadan önce almıştı 3bin tlyken Philips airfry xxl modeli niye aldın dedim hatta 😁 iyiki de almış Allah razı olsun fırını çalıştırmaz oldum herşeyi onda yapıyorum