Browni Olumlu olumsuz yönlerini söylermisiniz zam gelmeden almak istiyorum. V12 başlık sikayetlerini gördüm biraz gözüm korktu v15 ise ağır ve tetiğe basılı çalışıyormuş diye duydum. Hangisini almalıyım
1mehmethaninannesi Browni ben senede bir bir parçasının değişmesi gerektiğini ve o parçanın da bintl gibi bi fiyatı olduğunu duymuştum o yüzden vazgeçtim bu doğru mu bilmiyorum
Deletedmom_109 Browni eviniz küçükse v12 büyükse v15i alabilirsiniz. V12 hafif ama toz torbası küçük. V12 için başlık şikayetleri neymiş merak ettim 👀
NuruKelam Browni V12 kullanıyorum çok memnunum. Başlıkla ilgili ne gibi şikayetler var? Lazer başlık olmazsa olmazı gibi geliyor bana onunla çektirdiğim zaman temiz sandığım evin temiz olmadığını görüyorum bu biraz da insanı psikolojik olarak rahatsız ediyor sürekli kafaya takıyorsun çünkü toz ciddi derece rahatsız ediyor. Yazdığınız sebepler başlıkla ilgili değil diye düşünüyorum tozun fazla olduğu ve büyük parçalar olduğu yerde motor hızı artıyor olmadığı yerde başlık duruyor çekmeye devam ediyor ama dönmüyor siz ileri geri itince dönüyor.
Keremikoo Browni Ben de v12 kullaniyorum haznesi kucuk ama cok pratik bosaltmasi. Acma kapama tusu olmasi bence buyuk konfor. Agir degil. O basligin durmasi genelde puskullu halilarda oluyor. Puskulleri sac gibi sanip dolayip haznesine atma gibi algiliyor gelmeyince durduruyor. Ac kapa yapinca duzeliyor o problem veya hata degil kendi motorunu korumasi acisindan otokontrol gibi. V15 icin haznesi buyuk acma kapama tusu yok. Alacaksaniz yetkili saticisindan alin. Ve aldiktan sonra dyson turkiyeden cihazini kaydettirip garantisini baslatin. Bir problem oldugunda yetkili saticiyla muhattap olmak daha mantikli bana gore.
Browni 1mehmethaninannesi evet başlıklar pahalı ama ben öyle bir şey duymadım kullananlarda aşırı memnun, düzenli bakım temizlik yapıldığında neden değişilsin ki
LadyGugu 1mehmethaninannesi 1 seneye yakın V8 kullandım, bebekli ve kedili evde bazen günde 3 kez çalıştırıyorduk. V12’ye geçtim, V8’i anneme verdim ve hala gayet sağlam, annem de sürekli kullanıyor, parça ihtiyacı vs. olmadı 1.5 senedir.
Browni Deletedmom_109 başlık dönmeyi durduruyormuş ama motor çalışıyormuş , motor kendini koruduğu için duruyor demiş çalışan ama öyle birşey yokmuş youtubeda dyson videolarının altında bi kadın hep aynı yorumu yapıştırmış burdada gördüm duruyor diyenleri , evim küçük ama kiracıyım ilerde ne olur bilmem 🤪🙈
Deletedmom_109 Browni evet o durum var ama şöyle aniden modu değiştirdiğinde oluyor durup dururken olmadı hiç bende. V12den memnunum açıkçası 😁
Browni Deletedmom_109 hangi model var sizde ? Mod değişmeye cok ihtiyacım olmaz heralde ya öyle düşünüyorum halı püskülüne takılma vs durumu var mı
Browni Deletedmom_109 anldım sitesinde 15 var sadece 12 de teknosa var acaba problem olur mu aldam teknosadan
Browni NuruKelam anladım ya şikayetleri gördüm ama bu şekilde sizin gibi açıklayanı görmedim , danki bozukmuş gibi anlatılıyor bu arada teknosada 12 var sadece dyson sitesinde tükenmiş acaba ordan alsam problem olur mu
NuruKelam Browni Biz Trendyol Hepsiburada gibi yerlerden aldık garantisiyle yani bütün belgeleriyle beraber geldi buna bakınca teknosadan rahatlıkla alabilirsiniz.
Gly_87 Browni bende v15 aldm dysonun kendi sitesinden,bugun aksam geldi,sarjini tam doldurduk sabaha kullancam sabirsizlaniyorum 🤣🤣
Browni Gly_87 ay ben gece alcaktım smdi baktım tükenmiş gözüküyor:( kararsızlkta dunya markasıyım resmen ağırlığı nasıl kullandınız mı ağır diye tereddüt ediyorum
Birkucukkelebek Annem v15 ben v12 kullanıyorum ikimizin de evinde kediler var. Hiç bi zaman başlığın durduğuna şahit olmadım 1 senedir kullanıyoruz. Ancak v15 inanılmaz ağır ve süpürmeye başladıktan 10 dk sonra bilekte ağrı yapmaya başlıyor diğer ele alsak rahat süpürülmüyor. Ayrıca devamlı tetiğe basmak da ciddi yoruyor eli. Annem çok pişman v15 aldığına. Ben kesinlikle 12 öneririm. 200 m2 evi detaya girmeden süpürüyorum ve tek hazne yetiyor.
Browni Birkucukkelebek ya şu ağırlık meselesi olmasa direk alıcam diğerinin hazne olayı beni cok düşündürüyor o kadar kararsız kaldım ki kimisi ağırlığa alışılıyor diyor valla bilemiyorum
yesim42 Birkucukkelebek merhaba ben de anneniz gibi çok pişman oldum çünkü çok ağır v12 onun yanında cidden hafif mi yoksa o da bilek kol yorar mı ben pratik olsun hafif olsun istiyorum