first-name-momyy Beraninannesii hiç kullanmasak olmaz mı acaba ben güvenmiyorum herşeye ilaç veriyorlar çocuğun içi dışı damla oldu
cydcvk first-name-momyy tabi ki olmaz depoları boşalır anemi olur çocuk. Temiz içerikli ocean marka var eczaneden alıverin ömür boyu çocugu kansız mı bırakıcaksınız 2 damla kan ilacı vermemek için
Feyza468 2 ay 19 günlük 2.ay aşıya gittiğimizde kilo 5200 boy 58 cm di şuan ne kadar oldu bilmiyorum mama ile besleniyor
Boraninannesii first-name-momyy 55 günlük boy 60 cm kilo 5400 emziriyorum günde 2 defa da mama veriyorum
Urazgbc first-name-momyy anne sütü ile besleniyor sadece dışarıdaysak eğer emzirme rahat olmadığından mama veriyorum
first-name-momyy Yagmurtanesi maşallah uzun ömürlü hayırlı bi evlat olsun inşallah hafta bile farkediyor inanın gelişimlerinde
first-name-momyy gunesburcu maşallah uzun ömürlü hayırlı bi evlat olsun inşallah benim 2 buçuk ay var daha şimdiden plan yapıyorum ne yedirsem diye
oglumubeklerken first-name-momyy 10 Ay 25 günlük. 10.ay kontrolünde 9800 gram 73 cm di. Anne sütü ve ek gıda alıyor.
Zeynep1903 first-name-momyy kızım 9 ay 10 gün 10.500 gram boyu 73 cm. Meme ek gıda seklinde gidiyoruz.