Deletedmom_56 Kreş ile alakalı genel olarak çocuğun günlük ihtiyaçlarını karşılıyor, bezli bebekler için ideal. Yani öğretmenin yanı sıra bir de bakıcı gibi biri oluyor. Tabii ben Türkiye’de yaşamıyorum nasıldır bilemem. Anaokulunda ise ilkokula hazırlık olarak daha çok öğretime bağlı oluyor. Kızımı ben 2 yaşında kreşe gönderdim, şuan 3 yaşına gelecek, çok çok memnunuz.İlk zamanlar 1-2 hafta ağladı, oradaki öğünlerini yemedi ancak pes etmedik, manipule gözyaşları olduğunun farkındaydım 🤗 Evet çok hasta oldu ancak son 2 aydır full gidiyor, bağışıklık kazandı sanırım. Onun dışında çok sosyalleşti, yemesi çok düzenli, konuşmayı çok çok arttırdı. İnteraktif oyunları çok sever oldu ve hepsini kreşe bağlıyorum. Sabah 8:30 akşam 17 arası gidiyor ancak 16 da alıyoruz. Öğünleri sabah kahvaltısı 9, 10:30 araöğün genelde meyve, 12 öğle yemeği, 12:30 uyku, 15 ara öğün, 16:30 yemek. Kreş 1 buçuk ile 3 yaş arası, sonrasında anaokulları 3 gruba ayrılıyor. Mini, ortanca ve büyükler grubu. Bir sonraki okul döneminde anaokulu mini grubuna geçiş yapacağız.