Bebekoglumata Nslhn53 bende sabahtan bu yana uğraştım 1 saat uyudu gecede sürekli uyandı kafam dönüyor sanki :(
Ygtek Nslhn53 bilemedim canım benim oğlumda öyleydi meğer aşırı gazı birikmiş cıkardığı halde . Lavman yapıldıda şimdi rahatladı hemen uyuyor
Birgullll3 nazo58 Al benden de o kadar dün 1 den 5 kadar uğraştım öğlen Sanki kolunu koparmışımda acısı büyükmüş gibi Nedensiz yere Bi bakıyorum zorla uyutuyorum. Uyumuş. Diyorum Ah annecim uykun var Ne bu kadar ağlamak uyu işte 😂😂😂😂
nazo58 Nslhn53 sinir bozucu alt üst oluyorsunuz resmen.. Bende çare ariyorum.. Bide ben uyanana kadar salliyorum :-(
Mayisbebesi Nslhn53 benimki de öyle tamamen kucak isteğinden kaynaklı diye düşünüyorum.ben pes etmedim ağlasa da almadan sakinleştirmeye çalıştım sakinleştirici müzik açıp elini tutuyorum bir iki dkya uyuyor artık.
hazo Mayisbebesi almadan nasıl sakinleştiriyosunuz benimki kucak delisi oldu ve kucakta uyuyup koyunca uyananlardan biraz detay verir misiniz
nazo58 Birgullll3 valla öyle gece uykusuna geçerken yapıyor ya günün yorgunluğu olduğu için daha sıkıntılı :-)
nazo58 Nslhn53 ya tabi :-) bide bize sorsa.. Ya saka bi yana elbette sürekli uyumayacak ağlayacak gulecek ama bu farklı yani..
Nslhn53 Deletedmom110 bu dört aylıklar sendromda sanırım kime sorsam cıldırıyorlar 😂ne zaman düzelcekler 🤔