mutluanne-11 Emine003 doktora götürün bence bizdede öksürük vardı güya evde flexair vardı kafama gore kullandım cocugum megersem bronşit olmus işe yaramadı doktor en azından baksın ona göre kullanın
Emine003 Snm_arya çok sağol canım tekrardan bugün doktora götürdüm alerjikmis öksürüğü herşeyi temiz çıktı Allah’a çok şükür 🤲
Emine003 Sairsel canım ventolin felan hani bir ilaç ya ben doktora sormadan kullanamıyorum bu tür şeyleri hani benim pimpirikliliğimden kaynaklı normal buhar değil sonuçta ilaçlı buhar bugün götürdüm doktora alerjikmis herşeyi temiz çıktı çok şükür
Emine003 Bebeklii ayaklarının altına sürüyorum canım sonra çorap giydiriyorum bazen sırtına bazen de göğsüne sürüyorum ama baby balm yani bebek viksi sürüyorum oğlum 4 yaşına girecek bugün götürdüm doktora alerjiymis herşeyi temiz çıktı
Merse Meryem64 tabiki yapabilirsiniz. Nebulizatorle de olur veya burnuna biraz damlatıp aspiratör ile çekebilirsin hafif hafif.
Meryem64 Snm_arya nasil yaptınız tarif edermisiniz kizim cok öksürmeye başladı özellikle uykuda daha 2 aylik 😭
Snm_arya Meryem64 patatesi rendele kuzum suyunu sık ve çay kaşığı ile bir kaç çay kaşığı içir sabaha inşallah bir şeyi kalmaz
Meryem64 Snm_arya zararı olmaz demi cnm daha 2 aylığız ne yapacagimi da şaştım uykuda özellikle buluyor öksürük kızımı 😭icim gidiyor onu oyle duyunca
Snm_arya Meryem64 valla kuzum ben de 2 aylık falandı bu şekilde verdim hiç bir sorun olmadı çok fazla zaten vermedim
puffthemagicdragon Meryem64 uykuda öksürüyorsa geniz akıntısı vardır. Doktora götürmeniz gerek, geniz akıntısı alerjik olabilir, doktorunuz sizi yönlendirir. Çok geçmiş olsun.
Meryem64 Snm_arya tessekur ederim yrn mutlaka deneyeceğim 1 cay kaşığı vereyim bakalım sizde hemen etki yaptı mi
Snm_arya Meryem64 bizde ertesine güne hiç bir şeyi kalmamıştı Şimdi bile en ufak öksürükte eline çiğ patates veriyorum kesiyor hemen bana da haber verirsiniz sevinirim geçti ya da geçmedi diye
Meryem64 puffthemagicdragon gittik kanında enfeksiyon çıktı iğne ilaç kullanıyoruz ama öksürüğü arttı 😭