Emine003 Kızlar oğlum 4 yaşına girecek ocak ayında buhar tutsam bişey olur mu çok öksürüyo viksledim ayaklarının altını daha önce çok tuttuk ta hatta bi 2 hafta önce tuttuk ventolin şimdi yine tutsam olur mu ki
Snm_arya Emine003 verebilirsin bence ben kızıma çok daralınca veriyorum ki doktorumuzda söylemişti bize buhar makinasi falan da aldırmıştı eve
Mirac_21032019 Emine003 bizde 3.5 yas hatta simdi taktim hava.Ventolin koydum izotonik bi ilac daha var ondan koydum taktim gece oksurmeye basladi cunju.
mutluanne-11 Emine003 doktora götürün bence bizdede öksürük vardı güya evde flexair vardı kafama gore kullandım cocugum megersem bronşit olmus işe yaramadı doktor en azından baksın ona göre kullanın
Alparslan616161 Emine003 ben de ventolinin şurubunu kullandım da 1.5 ay oldu hala bi etkisi olmadı yine aynı yine aynı
Emine003 Daha önce alerji şurubu kullandık doktorumuz alerjik demişti şimdi ya yine alerjikse buharı boşuna tutmuş mu olurum bilmiyorum
Emine003 Alparslan616161 anladım canım normalde buhar oğluma çok iyi geliyo daha önce de dediğim gibi kullandık ama işte pimpirikli bir anne olunca ya kötü bişey olursa diye yapamıyorum
Alparslan616161 Emine003 anlıyorım sizi ama havası ii ben eşime kullanyrm zatüre olunca verdiler 2 günde düzeldi inşallah sizinde biranönce düzelir zor ya öksürük yüzünden uykular da bölünüyor
Emine003 Snm_arya anladım canım aynen bizde aldık buhar makinesi bakalım şimdilik viks durdurdu öksüreği eğer yine çoğalırsa tutayım sağol canım
Emine003 Alparslan616161 öyle öyle canım çok sağol canım yorumun için İnşallah düzelir canım büyük ihtimalle yine alerji gibi işte alerjikse zhrtec diye bi alerji şurubu var o iyi geliyo yarın randevular dolu doktora nasıl götürcem bilmiyorum 😥
Snm_arya Emine003 bir tavsiyede daha bulunayım çiğ patates yedirebilirseniz yedirin kesin çözüm oluyor kızım 3 aylıktı ilaç kullanamıyorduk ben rendeleyip suyunu sıkıp suyunu içirmiştim ve kesmişti rahmeti annem hep biz öksürünce yedirdi ve çok güzel bir çözümdü sizede tavsiye ederim
Emine003 Mirac_21032019 anladım canım birazdan doktora götürcez konuştum doktoruyla bakacağını söyledi o yüzden götürcem gece rahat uyudu çok şükür
Merse Ventolin ağır bir ilaç hava iyi geliyorsa serum fizyolojik koyun hava makinesine onun da faydası oluyor hem de zararsız sabah akşam istediginiz kadar yapabilirsiniz
Emine003 Merse ve canım ağır olduğu için bende kendi kafama göre veremiyorjm Korkuyorum doktora götürcez birazdan