oykumoms Melek3535m bebitonunannesi_ Önce 1 ay kadar eğitim veriyorlar sonra eve bilgisayar verip eve geçiriyorlar. Şöyle anlatayım haftada 2 gün tatil(iş yoğunluğuna göre 1 de olabilir o zaman da gün içindeki çalışma saatiniz kısalır) 8- 9 saat günlük çalışma saati. Satıcı kanalı gündüzleri yoğun oluyordu özellikle bu kampanya dönemlerinde onun dışında sakin oluyor tabi sizin de sakin olmanız gerek sabırlı ve tatlı dilli… Çünkü müşteri de olsa satıcı da olsa bir problem için arıyorlar ve stresli olabiliyor alıştıktan sonra sıkıntı olmuyor tabi. Valla ne yalan söyleyim stresi vardı ama evden çalıştıpım için çok rahattım pjamalarla çalışıyordum 😄 hamile olunca ayrılmak zorunda kaldım
Melek3535m oykumoms ya peki Trendyol asistana bağlanıyrız hani sadece msjla cevap veriyorlar onun için neye basvurmsmız gerekiyor acaba
Emnemirr oykumoms merhaba bende Uşakta yaşıyorum teleperformans Uşak için evden çalışma imkanı sunuyor mu şuan
Ebrar22 saribezlianne peki home office de çalışırsanız hangi şartlar olması gerekiyor hiç bi bilgim yok da oyuzden soruyorum🙈bilgisayar falan kullanmak gerekıyor herhalde değilmi
Melek3535m Ebrar22 birisi daha açık yazsında herkes öğrensin 🤗 gerçekten baya merak ediyorum mezuniyet Filan istiyormu
saribezlianne Ebrar22 evet bilgisayardan anlaman gerekiyor. Bir de evde çalışabilecek bi ortam yaratman gerekiyor. Örneğin sen müşteriyle konuşuyorsun arkadan çocuğunun sesi, kapı zili, telefon sesi gibi şeyler müşteriye yansımaması gerekşyor
oykumoms Melek3535m aynı yerlere wephelp teleperformans bu iki şirketi biliyorum klavyede hızlıysan seni chet kısmına alırlar. Ama orda ilk zamanlar 1 müşteri ya da satıcıyla iletişim kurarsın. Sonra ki aylarda 3 kişi ile aynı anda cetleşmen gerekir
Ebrar22 Melek3535m aynen öyle bende merak ettim 😊bende çalışmak istıyorum ama sırf durağımız biraz uzak ve herşeye biraz uzağız ve bu devırde tek başımada duraga kadar yürümeye korktugum için hiç gitmek istemıyorum zorunlu olmadıkça oyuzden böyle bı fırsat varsa çok isterim çalışmayı
saribezlianne Melek3535m minimum lise istiyorlar. Hatta bazı bölümler de en az 2 yıllık önlisans okuyor gözükmek ya da mezun şartı bile aranıyor
Emnemirr oykumoms Ağustos ayında aramışlardı o zaman evden çalışma yok demişlerdi görüşmeye gitmedim şimdi başvurdum yine bakalım şansımı deneyim 😇 kariyer dışında direk başvuracağım biryer var mı Uşakta çünkü sürekli eleman arıyorlar omlarında işine gelir diye düşünüyorum aradıklarında çevrenizde var mı çalışmak isteyen diye sormuşlardı bir keresinde :)