MihraTas masterana0 1-1,5 tog uyku tulumu daha çok 20-24 derece aralığı için tercih edilir. 27 dereceye kalın gelebilir bebeğiniz terler. Bence 0,5 tog idealdir diye düşünüyorum. ☺️
ece_arel masterana0 bizimde ev 26/27 derece 2.5 tog aldım çocuk kan ter içinde kalıyor 2.5 çok kalın artık incecik pijama ile yatırıyorum onla Bİle terliyor örtünce
Namkol masterana0 27 derece bebek için çok değil mi? Bizim doktorumuz en fazla 24 dedi. 20-22 derece de 2,5 tog kullanıyorum ben odanin kapısını açık bırakıyorum. Odamız soğuk oluyor genel olarak kombiyi kısıyorum
CizerBirAnne masterana0 yani nerdeyse yaz sıcağı, ben olsam o sıcaklıkta uyku tulumu giydirmem. Ama internette 0.3 tog yazıyor o dereceler için.
Likya35 27 derecede kaç tog mu giydirilmeli ? Sorunuzu tam anlayamadım. Mesela biz sıcaklığı 21 dereceye ayarlıyoruz , 1 tog Luk uyku tulumu giydiriyorum
babydaisy Likya35 1 tog ince kalmiyor mu ya ? Bizim ev sabit 24-25 derece 2,5 tog giyiyor gece sirti soguk olabiliyor cogu zaman
DunyamMavi Likya35 çok ince bence öyle internette yazılanlar doğru değil bence. Evim 24 derece internet doktorlarının dediğine göre ince bi tulum giydirip üstüne de örtmemek gerekiyor. Ben iki kat giydirip iki battaniye örtüyorum hala göğsü ensesi soğuk olabiliyor. Kendi doktorumuz da bakma sen onlara sadece tog tulumla yatırılmaz çocuk dedi. Bence kesinlikle doğru çocuğu emzirmek için alıyorum o kadar örtmeme rağmen aman aman sıcaklık almıyorum.
Findikzadem babydaisy terledigi için Beli soğuk olabilir 21-22 derecede 1.6 togda bile terliyor bazen
CizerBirAnne babydaisy terlediği için sırtı soğuyordur büyük ihtimalle. Ben maksimum 22 derece civarında 1 tog giydiriyorum.
Bebegimm1 babydaisy 2.5 togu 20 derece hatta daha altindayken icinde sadece askili zibinla yatiriyrm sizin oda sicakliginiza gore o tog fazla terleyip hasta olur dikkat edin
babydaisy Findikzadem cok zor uykuya daliyor o yuzden uyuyana kadar surekli dönüyor ve terliyor. Hic bu yuzden sirtinin soguk oldugunu dusunmemistim haklisiniz 🤦🏼♀️
CizerBirAnne babydaisy bebeğin yattığı odanın o kadar sıcak olmasına gerek aslında. Yerinizde olsam ya sıcaklığı düşürürm ya da daha ince bir tulum giydiririm.
Ekvatoral babydaisy sıcak olduğu için de uyuyamayabilir. Çift kat uyku tulumları oluyor. Onlar terletmiyorda. Oğlum içlerinde elyaf olduğu için onlarla terliyor. Soğukta olsa sıcakta olsa.
-erCansu- masterana0 27 derecede tişörtle yatırırım heralde 😅 yani en olabilcek 0.5 olan biraz fazla değilmi sıcaklık
Namkol PamukPrensesannesii Aslında doktorumuz odanın kombisin kapatıp kapasini açmamizi başka odadan ısınmasını söyledi ama ben yakıyorum. 5 kademeli bizimki merkezi sistem kaç derece oluyor bilmiyorum 3 de yakıyorum yattigimiz odayı. 2,5 tog giydiyorum tam ideal oluyor bizim için.