Slm1122 Kızlar merhabalar oğlum 15 buçuk aylık iki uyku yapıyorduk gündüzleri ama o zaman akşam geç yatıyor tek uykuya düşsem mi acaba erkenmi bide zor uyuyor zaten yarım saat sallıyorum öyle anca siz ne zaman tek uyku yaptınız saatleriniz neler acaba
Tess07 Slm1122 benim 16 aylik tek uyku yarin saat anca uyur ama benimki dogdguudundaj beri tek uyku uyudu uyumazdi hic swvmio
Bubenimoykum Slm1122 16 aylık kızım tek uyku yapıyor dediğiniz gibi 2 uyku yapınca akşam uyumak istemiyor, bayadir da uyku savaşı veriyoruz
Dondurmalikahve Slm1122 Niye erken olsun ki çocuk istiyorsa daha erken bile geçilebilir. Hatta gece uykusunu etkiliyorsa geçin tek uykuya.
Slm1122 mucizem3006 sabah çok erken kalktığı için iki uyku yapıyoruz ama öyle oluncada akşam geç yatıyor bide direniyor uykuya yarım saatte anca uyutuyorum
Slm1122 Bubenimoykum kaçta kalkıyor ilk uykusunu kaçta yapıyor canım benim ki şaşmaz gece 1 de de yatsa hergün aynı saatte kalkar 7-7.30 arası tek uykuyu hangi saatte yaptırmalıyım acaba
Slm1122 Dondurmalikahve akşam yatma saatini etkiliyor ama şöyle bişey farkettim tek uyku yaptırdığım günler gece daha çok kalkıyor nedense anlamadım ki bende bi denesem mi durumuna göre
Bebegimm1 Slm1122 11 aylikken tek uykuya gectik 2 uyku fazla bence benmki de gec uyuyordu tek uykuya gecince 9 da uyumaya baslamisti
Slm1122 Bebegimm1 tek uyku yaptığımızda genelde geceleri sık kalkıyor yorgun düştüğü içinmi bilmiyorum geceye çok yansıyor zamanla düzelip alışırmı acaba vücudu tek uykuya
Kuzeysmoms Bebegimm1 aradığım cevap bu olmuş benımde oğlum 11 aylık 2 uyku yapıyoruz ama geceleri 11,30 hatta 12 de uyuyor oda zorla sanırım gündüz tek uyku yetecek gibi gece de milyon kere uyanıyor
mucizem3006 Slm1122 maalesef aynı sıkıntı bizde de var bazen iki uyku yapsada erken uyuduğu oluyor çözemiyorum 🤦🏼♀️
Bubenimoykum Slm1122 akşam 22:30′da yatar sabah 9:30 / 10 gibi kalkar öğlen uykusuna da 14:30 /15:00 gibi yatırırım akşam 5e kadar uyur, şuan ki düzenim bu şekilde
Slm1122 Bircaykoyicelim öğlen 12 mi canım benimki 7-7.30 da kalkar genelde sence uygun vakit hangisi ama 4 saat uyumaz asla uykusunu en fazla 1 buçuk saat uyur
sugacemds Bircaykoyicelim ne mutlu size maasallah 4 saat uyuyormus ne guzel🧿 gunduz uykusu her zaman sorundu bizde, maksimum yarim saat uyurdu
Bebegimm1 Slm1122 gece uyandiginda yaniniza alin orda yatirin derin uykuya daldiginda besigine koyun genelde anne kokusuyla daha derin uyuyor bebekler benmki oyle şahsen
Bircaykoyicelim Slm1122 evet gülüm öğlen 12 de uyur 4 de uyanır. Akşam 7 de son uykusuna yatar sabah 8 e kadar. 07:30 da uyanmiyorsa 12:00 de uyumalı. 2. Uykuyu yapmak istemiyorsa zorlama. Akşam son uykuya 19:30 da geçmiş olur. Uykusu düzene girer. İstersen bana özelden yaz . Yardımcı olmak isterim bu konuda..
BihterZiyagil_ Slm1122 biz 12 aylıkken geçtik tek uykuya ama olmadı dayanamıyor akşama kadar erkenden uyumak istiyor. Tekrar 2 uykuya döndük biraz gec yatıyor 10 u buluyor. Deneyin sizde
Slm1122 BihterZiyagil_ benimki tek uyku yaptığı günler akşam 8.30 9-30 arası uyuyor ama iki uyku yaparsa 10.30-11-30 civarı uyumak istiyor
Slm1122 Bircaykoyicelim çok sağol canım ALLAH razı olsun dediğin gibi denicem alışır elbette bende artık zorlamaktan yoruldum çnkü uykuya