Norml döngüm 31 gün dü ara ara düzenszlklerim olur pcosluyum. 4 5 aydr 28 gunde adet oldum 1 gün bile şaşmadı çok sevnmiştim düzene girdim diye bide birlk oturuyordum evi ayırdık evi ayırdığımzdan beri boyle düznlydi herlde dedim stresten geckmişim ben. Neyse bu ay 28 de olmadı 31 i bekledim yok yine gelmedi bugun 35. Gün kasıklarımda ağrı var batmalar oluyor kabızlık ve bugun başlayan gaz sancısı da cabası. Artık sonuçlansın istiyorum. 😒 Göğüs hassasiyetim de var birde uykuya meyilli oldum bugun kafamı yerden kaldıramadım baş ağrısından ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Tabiki bunlar her zamn olablen bişey. Henuz kan vermedim 2 gune kadar vericem muhtemeln bnm haftaya burun ameliyatımda var o gune kadar sonuçlanması lazım artık ya stres yaptım da ondan mı boyle oldu bilemedim ki. Tek şüphem bu ay korunmayı bıraktık o biraz içime kurt düşürüyor. Olsa 1 2 gun geckmede testte çıkardı diye düşünüyorum ama tabi istisnalar çok olunca kafam karışıyor ister istemez. Uzun oldu kusura bakmayın. Size sorum geckmenn ilk günleri çıkmayıp sonra çıkan varmı, ve korunmayı bırakınca ilk aylar düzensizlk yaşayan oldu mu.?
Karnım taş gibi oldu artık patlıcam valla😩