Bsr324 Kızlar dün geceden beri bebeğim kusuyo 1 bck yaşında nedeni neden olur acaba bişey yemiyor yese bile kusuyo su içmek istiyo tabi veriyorum suyu istedikçe sıvı alsn diye napmam lazım salgın mi var acaba
MinnakAsel Bsr324 çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu olabilir ilk belirtisi kusma oluyor genelde biz yaşadık inşallah değildir yavrunuz
Papatyaaa Bsr324 salgın var bizde Yeni geldik acilden ilerlemeden hemen doktora götür iyileşmesi zor olmasın çocuğun
ervakusunannesi Bsr324 salgın var canım büyük küçük herkes hasta. İshal ateş kusma. Eşim de oldu geçen gün. evde serum taktırdık ertesi güne toparladı. Acile gitseniz müdahale ederler
MinnakAsel Bsr324 evet idrarında enfeksiyon okuyor idrar tahlili yapıp anlıyorlar zaten kusma olduğu için yaparlar direk yapmazsalarda isteyin muakak
Bsr324 Papatyaaa yarına sıra aldık yaa acil ilaç verip yolluyo anlamiyo ne bakiyo ne ediyo ne şikayeti var diyo ona göre yazmiyo bile geçen bir çocuğa yetişkin ilacı yazmış o yüzden korktum götürmedik ama hemen sıra aldık doktora yarına
ervakusunannesi Bsr324 yakınlarda çocuk acil varsa oraya gidin daha iyi anlarlar, her hastanede yok çocuk acil
Bsr324 ervakusunannesi evet işte yok canım bura da çocuk acil yarını bekleyelim dedik su iciyo sadece bide anne sutu
limonkolonyasi Bsr324 kanda veya idrar yolunda enfeksiyon varsa ise o da bulantı kusma yapar geçmiş olsun
Birprenscik Bsr324 aynı durumdayim valla 2 hafta oldu çocuğa ne versem kusuyor midesinde bişey kalmıyor napacagimi şaşırdım
Bsr324 Birprenscik neden canim git ama öyle olmaz yoksa iylesemez ki benim oğlum bugün şikayeti basladi ben acilde anlamiyolar diye yarına sıra aldım hemen doktora bakmakta fayda var ihmal etmeyin sizede geçmiş olsun inşallah