Busragokceberra Çok üzüldüm ya 6 kişi şuan ve terör saldırısıymış.Videolari gördüm çok kötü umarım başka ölen olmaz rabbim yardimcilari olsun ailelerine de sabır versin 🤲
Busragokceberra Busragokceberra Sosyal medya da kısıtlandı videolar çok paylaşıldı bir de yayın olmasın diye galiba
Busragokceberra Oykummasal12 İstiklala caddesinde canım internete kısıtlama geldi yani sosyal medyaya
Laden Busragokceberra bir video izledim gözümün önünden gitmiyor. Rabbim vefat edenlerin ailelerine sabır, yaralılara şifalar versin inşallah
Busragokceberra Laden Ayy aynen bende onu izledim perişan bir şekilde yatiyorlardi rabbim yardım etsin ailelerine sabır versin 🤲
Oykummasal12 Busragokceberra ay Allahım ya kökleri kurusun inşallah Allahım yaralılarımıza şifa versin ölenlerin mekanını cennet eylesin inşallah 😔
Oykummasal12 Ozlembahoz123 ay Allah korusun sizde dikkat edin nasıl zamana denk geldik Allahım sokağa çıkamaz olduk😭
sarmaliklahana Busragokceberra Tweeter da bende gördüm Allah rahmet eylesin vefat edenlerin ailesine sabır versin. Yaralı da cok ya şifa versin rabbim. 😔İstanbuldayım ve haftasonu özellikle kalabalık alanlara girmeye çekiniyorum. Hele ki bu durumlar yasandıkca 😔 Cok zor cok 😟
Birdunyabircennetannesi Bu kadar az ölü yada yaralı olamaz. Çok fazla var ve söylenmiyor bence maalesef Taksim meydanı ve 6 ölü olamaz yani 🥺
Busragokceberra Birdunyabircennetannesi ya ben de ilk öyle dedim ama kalabalık ve taşın etrafında oturanlar set olmuş gözüküyor o yüzden çok fazla yayılma olmamış
lalbg Busragokceberra amin inşallah. Taksim’in hemen aşağısında oturuyorum hala durmadan ambulans geçiyo tepemizde helikopterler geziyo umarım 6 kişidir🙏🏻