Devushka Haticekaya dr kontrolünde ilerliyoruz canm 5 aylıkken hep bi kaç kaşık tadım yaptık 3 gün kuralıyla çok şükür alerjimiz yok bişeye dün itibariyle 6 aylık oldu küçük hanım artık tamamen geçtik
Devushka NilDurum geçen yıl kayınbabamlar yazlıkta ufak bi tavuk çiftliği kurdular bizde ordan yiyoruz yumurtaları bizde çatalcadayız siz neresindesiniz
Eloerva Kubrainci ben buharda haşlıyorum tenceremin bi aparatı var ona minik dilimlenmiş kabakları koyuyorum buharda pişiyor. Cezvede az suyla da yapabilirsiniz tabi ama buharda daha sağlıklı
Eloerva Bilgeeren ölçü olarak ne kadar verdiniz? Çay kaşığı tatlı kaşığı yemek kaşığı olarak devam edin diyorlar ama ben mesela kombinasyon şeklinde gittim ilk 3 gün patates verdim, sonrasında patatese kabak ekledim. Yani 6. Günde 1 yemek kaşığı patates 1 yemek kaşığı kabak vermiş oldum. En fazla kaç kaşık kadar verilebilir?
Bilgeeren Eloerva merhaba ben 1 tatlı kaşığı ile başlayıp 3. Gün 3 tatlı kaşığına çıkacak şekilde verdim zaten arkasından hemen mamasını yediriyordum..
DamlaKck Ek gıda ve bebek beslenmesi ile ilgili instagram sayfamı takip ederseniz sevinirim.🌸 @bebekyemekleri_ekgidatarifleri
HanDerin Ates_mami maşallah ona🥰 bizde her yemek saati birlikte otururuz sabah öğle akşam çok nadirdir tek yediği. Biraz korkuttukları için beni dişi yok nasıl çiğnesin kocaman vs diye ben çok nadir çatalla ezip veriyorum. Püre gibi yapmıyorum blendırda az diri bırakıyorum. Ama sofraya birlikte otura otura alıştı kaşık tutup ağzına götürmeye oda bi aşama herhalde☺️ Bi 45 gün daha birlikteyiz kuzumla bu sürede herhalde dediğiniz gibi biraz daha yol kat ederiz🙏🥰 teşekkürler
Emrem merwemy kilosu ve gelişimi iyi olduğundan doktor müdahale edemeyiz dedi en kötüsü de herkes nasıl yemez sen mi vermiyon benim kızım yada oglum 11 aylıkken biz kadar yerdi filan diyolar ki ben ogluma 7 yıl sonra iki düşük ve ikinci tup bebek denemem de kavustum ;( ama yemiyo
merwemy Emrem kilosu iyiyse hiç üzülmeyin hatta sevinmelisiniz. Çok şükür ki sütünüz yetiyor ve doyurucu demek ki
Sevaluras Ya yorumları okudum maşallah ek gıdaya geçmişsiniz sanki kimse sorun yaşamamış gibi geldi bana . Benim oğlum kaşığı gördüğü gibi ağzını kitliyor sadece biberon çekiyor iştahsız değil mamayı iyi yiyor . Mesela muhalebi yaptım kaşıkla yemedi biberona koyup verdim hemen çekti bitirdi ben bu kaşık sorununu nasıl halledecem tecrübesi olan yazabilir mi . Acaba herşeyi bir müddet biberona koyup versem kaşığa olan nefreti geçer bu arada bebeğim 7 aylık
Derinbebis Sevaluras canım elinle yedirmeyi denesen bende yeni geçtim de yumurtayı elimle verdiğim oluyo belki açar ağzını tadını sevincede kaşıktan aldı 🙈
Sevaluras Derinbebis elimden de almıyor sofraya oturtuyorum yemeği iştahlı yiyoruz sonra ağzına veriyorum hemen kafasını çeviriyor ne elimden ne de kaşıkla hiçbirsey yemiyor onun önüne bırakıyorum kendi yesin diye kesinlikle ağzına götürmüyor atıyor
ayseozbek Devushka hanımlar, yoğurdu inek sütünden alıp mi kaynattınız yoksa hazır sütten mi yaptınız
Devushka ayseozbek ben taze süt alıp mayalamaya çalıştım iki defa tutturamadım migrostan bebek yoğurdu aldım
bsrpyrz merwemy bende arada öyle yapıyorum biriberonuda ısırıyor falan doktor o içiyo dur dedi ama bakalım😊
Burcuercinnn Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊