Ates_mami Seheryvz patates ve havucu daha sonra tekrar deneyin. Reddetmesi normal. Birkaç gün sonra tekrar verin. Haşladıysanız buharda pişirmeyi deneyin mesela. Yada havucu az haşlayıp dağılmayacak şekilde eline verin. Ben öyle yapıyordum. Mutlaka yanında olun ama. Ben 5,5 ayda ilk şeftali ve kayısı ile başladım. sonra havuç salatalık verdim eline. İlk meyveyle başladım ama sebzede biz sorun yaşamadık.
Seheryvz Ates_mami kabak püresi verdim bugun onu yedi biraz hoşuna gitti sanırım tekrar denicem patatesle havucuda bakalım
Burcuercinnn Devushka Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
Burcuercinnn Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
Koccdyg Selcanasral benm kızım 5 ay 14 günlük sadece anne sütüyle besleniyor. Eşim meyve veryodu arada ama doktora sordum henüz erken bebeğinizin kilosu iyi meyve veripte sütü azaltmayın demişti.ki gerçekten de meyveden sonra çok az emiyordu benm göğüslerde bayağı şişiyordu. Bence doktorunuza sormakta fayda var sonuçta her bebek bir değil.
Koccdyg Selcanasral benm kızım 5 ay 14 günlük sadece anne sütüyle besleniyor. Eşim meyve veryodu arada ama doktora sordum henüz erken bebeğinizin kilosu iyi meyve veripte sütü azaltmayın demişti.ki gerçekten de meyveden sonra çok az emiyordu benm göğüslerde bayağı şişiyordu. Bence doktorunuza sormakta fayda var sonuçta her bebek bir değil.
Koccdyg Selcanasral benm kızım 5 ay 14 günlük sadece anne sütüyle besleniyor. Eşim meyve veryodu arada ama doktora sordum henüz erken bebeğinizin kilosu iyi meyve veripte sütü azaltmayın demişti.ki gerçekten de meyveden sonra çok az emiyordu benm göğüslerde bayağı şişiyordu. Bence doktorunuza sormakta fayda var sonuçta her bebek bir değil
Cherry Biz de başlayacağız cam rende aldım havuç suyu yapmak için katımeyve sıkacağı almam lazım uygun fiyat ve sağlam Öneriniz var mıdır?
Eminos Cherry canim bi havuc suyu icin kati meyve sikacagi alma buharda hasla veya az bi suyla hasla ver hem lif onlar icin iyi belki havuc suyunu sevmiycek bosa gidecek aldigin makine annemlerde varda kati meyve sikacagi bisa kalabalik gibi bisey
Koccdyg Selcanasral benm kızım 5 ay 14 günlük sadece anne sütüyle besleniyor. Eşim meyve veryodu arada ama doktora sordum henüz erken bebeğinizin kilosu iyi meyve veripte sütü azaltmayın demişti.ki gerçekten de meyveden sonra çok az emiyordu benm göğüslerde bayağı şişiyordu. Bence doktorunuza sormakta fayda var sonuçta her bebek bir değil
SemaNur82 dlkeroll9498 evet kabız olmuştu. Karnı ağrıdığı için Emmek de istemiyordu. Bende kayısı ve muzla başlamıştım.
UCMELEKANNESI merwemy ben dogdugundan beri su veriyorum birde yaz bebegi benimki cok terliyordu illaki su vermek lazım
mraslan Devushka ek gıdaya meyve ile başlanmaz !!!! Meyve ile başlandıgı takdirde sebzeyi rededer çocuklar neden böyle yapıyorsunuz az önce bir postta denk geldim muz verilmiş. İlk patates havuc kabak bu gibi seyler 3 gün kuralı ile tadımlık verir. Ya da sindirim acısından yogurt ile baslanır tadımlıklar
Kbraesmags mraslan canım ben bebegime 3 bucuk aylıkken meyveli yoğurt veriyordum 5 bucuk aylık oldu halen yiyo sebzede yiyo doktorunuza sorun öyle benim doktorum meyveyle baslattı corbayla baslattı
Sseval mraslan meyve ile başlatan doktorlar var , yada illede meyve yemesin diyeni duymadım, göreceli kavram sanırım, ben aynı anda tatdırdım; meyveleri beğenmedi çorbayı beğendi , alıçtırmaya çalışıyorum
2503 Arkadaşlar tadimlari 5 aylık yapanlar ogunlere 6 ayda mi geçti neyi ne kadar verdi. Örn çorba. Yoğurt
dzafer 2503 ben 5.ayda başladım. Şu an benim kızım 100 ml kadar isterse yiyor ama meyve ve yoğurdu bukadar tüketiyor. Sebze çorbasını 50ml anca yiyor. Ben pütürlü olsun diye irmik katıyorum.
dzafer 2503 ben 5.ayda başladım. Şu an benim kızım 100 ml kadar isterse yiyor ama meyve ve yoğurdu bukadar tüketiyor. Sebze çorbasını 50ml anca yiyor. Ben pütürlü olsun diye irmik katıyorum.
Fbasturk Selcanasral ilk 6 ay sadece Anne sütü,şuan bebeğinin bağırsakları ek gıdayı sindirecek enzim üretmiyor ,ve en yararlı anne sütü gelişimi için şuan bı damla ne kadar fazla o kadar iyi ,nasılsa 6.ay dolunca tadimlar baslicak ,bence acele etmeyin
Fbasturk Selcanasral ilk 6 ay sadece Anne sütü,şuan bebeğinin bağırsakları ek gıdayı sindirecek enzim üretmiyor ,ve en yararlı anne sütü gelişimi için şuan bı damla ne kadar fazla o kadar iyi ,nasılsa 6.ay dolunca tadimlar baslicak ,bence acele etmeyin