Cnmkzm Herkese merhaba, Çok hevesli başladığım 3 gün kuralını uygulayacağım asla meyveyle başlamayacapım dediğim sebzeleri sırasıyla deneyip hepsinde Red yediğim meyve emziğinin kafama fırladığı yoğurdun üzerime püskürtüldüğü bir anda kendimize yaptığım et sulu tarhanayı zevkle içen kızımın bana özel yemek yapma mesajını aldığım bir süreçten herkese sevgiler ❤️
Cnmkzm Herkese merhaba, Çok hevesli başladığım 3 gün kuralını uygulayacağım asla meyveyle başlamayacapım dediğim sebzeleri sırasıyla deneyip hepsinde Red yediğim meyve emziğinin kafama fırladığı yoğurdun üzerime püskürtüldüğü bir anda kendimize yaptığım et sulu tarhanayı zevkle içen kızımın bana özel yemek yapma mesajını aldığım bir süreçten herkese sevgiler ❤️
asbek Arkadaşlar yumurta tattırmak istiyorum alerji varımı yok mu diye ama ne kadar kaynatacağım iki kere denedim birinde 5 birinde 8 dk kaynadı ama çok cıvıktı vermedim ben de.. sizler ilk nasıl tattırdınız🤷♀️🤗
Gamzeylcnr ELARAS ben inek sütünden yaptım. Çok sakınma bence eğer alerji varsa o zaman bakarsın keçi sütüne
ELARAS Gamzeylcnr benim bebeklerim emmiyor mamayla besleniyorlar keçi sütü inek sütünden daha iyi diye biliyorum O yüzden iyi bir süt alsınlar diye keçi sütünden yapmak istiyorum canım