Gamzeylcnr ELARAS ben inek sütünden yaptım. Çok sakınma bence eğer alerji varsa o zaman bakarsın keçi sütüne
[silindi] Eymenimmm amin ☺️ çok severek yiyor inşallah böyle devam eder bebeğim mamayı severek içmiyordu ek gıdaya başladığından beri miktarı da arttı iştahı açıldı
Busra06 Selcanasral Yanı her yerde bas bas ilk 6ay anne sütü deniyor.Siz bir de sadece annne sütü veriyormuşsunuz ne kadar güzel.Bence 6aya girmeden ek gıdaya başlamayın derim.
Busra06 Selcanasral Yanı her yerde bas bas ilk 6ay anne sütü deniyor.Siz bir de sadece annne sütü veriyormuşsunuz ne kadar güzel.Bence 6aya girmeden ek gıdaya başlamayın derim.
Albertosss Devushka dokuz ayına girecek kızlar mamadan başka bişey yemiyor verdiğimide kusuyor ne yapcam bilmiyorum 🤷♀️ şaştım kaldım .tavsiyeniz olursa sevinirim .
Devushka Albertosss sevdiği hiç bişey yok mu canm meyve falan ezip verdinmi genelde meyveyi çok severler
Secil3 5 aylık oğlum var doğduğundan beri mamayla büyüyo tarhana çorbası yoğurt verdim 1 2 kere meyve püresi yedi sevdi başka ne verebilirim
Albertosss Devushka kayısı havuç bunlarıda haftada 2 kez yiyor teyzesi 🥴çok zor bi kız güneşim . Mama yiyor anne sütü 6 aya kadar emdi .
Albertosss Devushka kayısı havuç bunlarıda haftada 2 kez yiyor teyzesi 🥴çok zor bi kız güneşim . Mama yiyor anne sütü 6 aya kadar emdi .
Albertosss [bilinmeyen] kayısı havuç bunlarıda haftada 2 kez yiyor teyzesi 🥴çok zor bi kız güneşim . Mama yiyor anne sütü 6 aya kadar emdi .