Devushka kizim 8 ay 30 günlük ilk 3 ay mama+mama seklinde gidiyoduk daha sonra memeyi tamamen birakti ilk ek gidaya basladigimda 4,5 5 aylikti tadim yaptiriyodum minik minik meyveler ve yogurt daha sonra sebzelere gectik su anda da zaten hamd olsun kahvalti ara ögün ve aksam yemegi olmak üzere 3 ögün yiyor
Kahvaltisinda mutlaka ama mutlaka yumurta, peynir cesitleri ve pekmez bulunuyor örnek bi kahvaltimizi yazayim
1 tatli kasigi kendi yaptigim lor peyniri
1 tatli kasigi kendi yaptigim labne, tereyag, icine badem rendeledigim pekmez, salatalik rendesi, zeytin, yumurta (bazen haslama, bazen buharda bazen de omlet), icecek olarakta bazen ihlamur, bazende ilik suya pekmez katip veriyorum (pekmezli su yaptigim zaman kahvaltisindan pekmezi cikariyorum)
Ara ögün bazen sadece yogurt bazen de icine meyve katip veriyorum
Aksam yemegi olarakta corba
Tecrübeli anne olarak ek gidaya yeni baslayan annelere kesinlikle tavsiyem bebeklerinize ne verirseniz verin icine mutlaka zeytinyagi koyun benim kizim su ana kadar bi kere bile kabiz olmadi hamd olsun 🤲🏻
Bu arada kizima asla ve asla disardan hic bi sekilde kasik mama, kavanoz mama, meyveli yogurt, cici bebe vs.tarzinda bisey asla yedirmedim onlarin yerine kendi yaptigim mamalari yedirdim
Yardimci olacagim bisey varsa sorabilrsiniz ☺️