Btl411 Srpzngn herkes bişey dedi kafam karıştı biz önceden hep pirinç unuyla besledi dediler en iyisi mama
Btl411 Deletedmom221 valla tecrübem olmadığı için herkes bişey diyince kafam karıştı napcamı şaşırdım mamaya devam prinç unu için erken çok doktora da sorcam 🤣
Deletedmom221 Btl411 haklısın benimde ilk bebeğim mesela herkes ilk cocugunda tecrübesiz oluyoruz ama ben dinlemiyorum insanları kendim öğrenmeye çalışıyorum doktora falan soruyorum en iyisi böyle 😄
Btl411 Kubuu haklısın benim kafam karıştı herkes öyle ver diyince çok erken bebeğim için anne sütü ve mama yeterli🤗
Araf Btl411 6 aydan önce verme pirinç ununu canım gerçekten bir yararı yok boş yere kilo yapar karnı doyan bebeğin anne sütü ve mamayı reddeder gelişimini bile etkiler uzun vadede. Kimseyi dinleme ilk 6 ay SADECE anne sütü veya mama
Araf Btl411 doyar tabii ki onun ne kadar midesi var ki, mamayı doktor önerisiyle mi başladın çevre baskısıyla mı?
Btl411 yldrm986 bebelac kullanıyorum onu denicem bide ama kilosu da iyi millet yüzünden kafam allak bullak oldu 3500 doğdu 1 ayda 5 kilo oldu çocuk hep arandıgı için hemen laf yapıyorlar
26082014 Nurci hazır pirinç unu doktorun verdiği tarife göre yapıyorm 200 ml su 3 tatlı kaşığı pirinç unu ve göz kararınca anne sütü hemen ısınınca alıyorum sıvı oluyo zaten katılaştrmadan alıyorm biberona koyuyorm içiyo
26082014 Btl411 benimde ilk Bebeğim kimsenin lafına bakmadım hep araştırdım ve doktorumuzla konuşarak verdim mamayıda deiştirebilirsin ama eğer şuanki içtiği mamaya alıştıysa içmeyebilir yeni alacağınızı
Btl411 26082014 doğduğundan beri bebelac veriyorum aptamşl denicem inşallah içer biraz daha büyüsün 5 aylık olsun pirinç unu vericem şuan erken vana 42 günlük
26082014 Btl411 aptamil güzel diyolar canm 4 aylıkken başladım ben pirinç ununa doktorumun tavsiyesiyle
Melikeakiner [bilinmeyen] 42 günlük bebeğe pirinç unu verilirmi hiç. Dinlemeyin onları. Mamanın cc ni artırın, hangi mamayı veriyorsunuz.