orkideSeverim Genelde Çoğu kişi doğum kilolarından şikayetçi oluyor kilo aldım diye sevinenler yokmu ben çok seviniyorum inşallah vermem diyorum çünkü önceden çok zayıftım doğum öncesi ve sonrası kaç kiloda kaldınız😊
Linaoykum_ orkideSeverim ben 74-75 kilo ile hamile kalmıştım. 110 kilo ile doğum yaptım ilk 5 ay 96 aşağısına düşememiştim. Şimdi 84 kiloyum kızım 1 yaşında. Boyum 1.82 ama
Betul-08 orkideSeverim 45 ile hamile kaldım ilk 3 ayım çok çok kötü geçti 39 kiloya kadar düştüm şu bile içemedim 57 ile doğu gittim şuan bebeğim 4 aylık 47 kiloyum boy 1.60 😂eski kiloma geldim
Melikezeynepela orkideSeverim yaa bende zayıflamak istiyorum 57 kg ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim 69 kgyim 6 buçuk ay oldu göbeğim kaldi çok kötu 🤣🤣🤣 gördükçe bu benmiyim diyorum çok sismistim gören herkes ikizmi diyordu birde çok yirtiklarim oldu çatır çatır catladim valla ben mor mor yeni yeni geçmeye başladı morluklar (boyum 1.61)
Bertugnunannesi orkideSeverim bende doğum öncesi çok zayıftım 164 boy 45 kilo hatta bi ara 43 e düştüm 45 ı zor gördüm kilo alayım diye yapmadığım yemedigim şey kalmadı hamilelikte 69 a kadar çıktım sekız ay oldu dogum yapalı şuan 66 kiloyum ve çok moralım bozuk veremiyorum aynada kendimi beğenmiyorum hiç memnun degilim bu halimden
orkideSeverim Linaoykum_ boyunuz kilonuzu taşıyor 🌸yani kilo bu alınır verilir bekarken ve doğum öncesi alamıyordum kila almak kilo vermekten daha zor
orkideSeverim Betul-08 ya kilo almak vermekten daha zor bende 43 kiloydum 58 ile doğuma gittim şuan 50 kiloyum hiç vermek istemiyorum 😂
orkideSeverim Melikezeynepela kilo alınıp verilir gayet iyi kilonuz göbek çoğumuzda var bendede kaldı özellikle pantolonda biraz belli oluyor benimde çatlağım var ama önceden çok zayıftım 43 kiloyla hamile kaldım yani çok zayıf olmakta iyi değil ☺️
orkideSeverim Bertugnunannesi neden bence gayet güzel kilonuz boyunuza göre hedef kilonuz kaç bende 43 ile hamile kaldım 58 ile doğuma gittim doğum sonrası 50 de kaldım ve biraz daha almak istiyorum vermek daha kolay gibi 😊
el1ff orkideSeverim ben 50 kg ile hamile kaldım 68 le doğuma gittim bebeğim 1 aylık 54 e düştüm daha vermek istemiyorum . Kiloluyken hamileyken yüzüm çok güzeldi hem ışıldıyordu gergindi şimdi yüzümde çöktü ona üzülüyorum :((
orkideSeverim el1ff aynı düşüncedeyim bende vermek değil almak istiyorum 43 ile kaldım 58 ile doğuma gittim 50 ye düştüm 🥲
Halimea orkideSeverim ayy ben tabiki hamile olunca geliyo kilolar 58 kadar kilo alıyorum. Bebek doguyonca 48′ de buluyorum . Bu sene daha cok zayıfladım babam rahatsızdı ona çok üzülüyodum sıkıntı yaptım 41 kiloyu buldum şuan 48 geri döndüm . Insallah 55 - 60 olsam yeter .
Feyzosumunannesi orkideSeverim 60 kilo ıle hamıle kaldım 76 kılo ile doguma gırdım 16 kılo aldım yani. Bebegım yarın 6 aylık oluyor ben 69 kiloyum 6 kılo vermısım am ahc dıkkat etmiyorum cok yememe ragmen düşüyor inşallah en kısa zamanda yemem azaltırım da zayflarız
Melikezeynepela orkideSeverim kesinlikle birde ben sporla uğraşıyordum squat yapıyordum fitness ile uğraşıyordum karın kası yapmıştım o yüzden çok çatladı ah o eski halllerim 🤣🤣 ama prenses gibi bı kızım var dünyaları verseler değişmem
Bertugnunannesi orkideSeverim vermek hiçte kolay degilmiş inanın en azından kilo almaya calısmak daha keyifli olsa gerek bol bol ye ohh mis ama vermeye calısmakta diyetiyle ayrı ugras sporuyla ayrı uğraş sonucta hiçbir degişiklik olmasın ben 53 e kadar düşmek istiyorum ama bi kilo bile veremedim aylardır
orkideSeverim Melikezeynepela başarırsınız ☺️rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın onların canları sağolsun 🌸