Esoca38 Polannem Tam anlamıyla dayısı gibi boylu poslu yakışıklı olsun diye dua ettim hep dayısının kopyası oldu :) Dışarıya çıktığımızda babası zannediyorlar 😂 Bir gözlerinin iriliği kirpiklerinin uzunluğu benim aynim 😍
Melikezeynepela Polannem valla aynı kocam sadece gözlerinin rengi benimki gibi kahve kocamın gözleri mas mavi gökyüzü gibi ve kendinde sarı kızım da sarı 🤣gözleri kocama çeksin dedim ya bana çekmiş tek o yeri geri kalan hep sevgili kocam 🧿♥️
lalbg Polannem kızım benim kopyam:) keşke gözleri teyzesi gibi okyanus mavisi olsaydı ama çok şükür sağlıklı olması yeterli tabi😊 ilk doğduğunda da eşimin kopyasıydı:)
Polannem Berenpinar annem de ultrason görüntüsüne bakıp parmakları aynı sen demişti 😂 problem şu ki ultrasonda parmağı görünmüyordu 😂
Polannem Elif_kaya42 doktorumun tesellisini söylüyorum hemen 😀 kocanı çok seviyorsun demek ki bebeğin tıpkı babası 😀
Elif_kaya42 Polannem 😁😁😁😁 tabiki seviyorum canım kocişko sevilmez mi . 😁😁 Ama accik bana benzese hani hiç fena olmazdı . 😁😁
Esleminannsi029222 Ben kopyala yapıştır yapmışım kızım kocamın kopyası kan grubuna kadar babasınınkini almış kızımın benle alakası yok
Megututu Polannem dudakları eşime benzersin istemezdim çünkü çok ince 😂😂 ama elimin kopyasını doğurmuşum 🙈
Lina-20 Polannem ilk bakışta eşime benziyo.sarışın yeşil gözlü kızım ama ayrıntıya girersek burun çene yüzünün yuvarlaklığı bacağının yapısı falan bana benziyo☺️ Ama dediğim gibi ilk bakışta eşime benzetiyolar
Beraninannesii Polannem Orataya karışık eşimin tarafi bana benim tarafim eşime benzetiyor 😅 Bence bana benziyordu iştee😇
Birdunyabircennetannesi Polannem Benzememis klonlanmışım babası 😅 Valla burnu hariç babasına benzesin diyordum ama sanırım burnu da benzeyecek ilerde 🤦 Azıcık da bana benzesin demiştim amaaa nerdeeeee kocam doğurmuş sanki oğlumu. 😅
BulutMom Polannem benim kopyam aynı valla bende bana benzesin birde abimin kızı var ona benzesin çok istedim oğlum var ama aynı kuzenine benziyor huyuda suyuda 🙃 tek sarışın babası gibi ben esmerim onu kendime benzetememişim 🤦🏻♀️🤪
Nare09 Polannem kaşı gözü eşime benzesin istedim. Şu an 1 aylık ve eşime benziyor gibi. Tabi değişmezse daha da😅
LadyGugu Polannem Babasına benzesin istiyordum ama kendi küçük erkek versiyonumu doğurmuşum. Babası Uzak Doğulu, çekik gözlü ama oğlum direkt benim bebekliğimin kopyası. 😅