SltnT Kızlar merhaba sezeryan doğum yapalı 8 ay oldu . Kesi olan yere dokunduğumda içerde kitle var gibi elime geliyor sert ve sağ kesi tarafı gözle görülür şekilde arasa şişiyor . Sezeryan sonrası böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Veya ne gibi sorun oldu ?
Hafsaninannesii SltnT bendede oluyordu şişlik hatta kabuk atıyordu sürekli hareket ettim geçti başka bisey olmadi bide akıntı oldu sezaryan yerimde sonra kurudu kendiliginden
Prensesannesi2022 SltnT 4 ay oldu ama çok şükür hiç bir problem olmadı dikis yerim bile gözükmeyecek durumda diyebilirim doktorunuza danışın bence geçmiş olsun 🤗
ervakusunannesi SltnT normal, pıtırcık pıtırcık böyle yağ bezesi gibi ele geliyor dimi? Bende de var kayınvalidem 17 sene önce doğum yapmış hala var diyo. İç dikişle alakalıdır diye düşünüyorum, lazerle dikerken etimizi büzüştürüyorlarmış heralde
SltnT ervakusunannesi yapıştırma üst tabaka dikiş yoktu ama içerde var dikiş olabilir doktordan randevu aldım bakalım ne dicek
mrv94 SltnT 11 ay oldu hala elime kabarcık gibi geliyo yapıştırma dikişmiş öyle demişlerdi ve hala mor duruyo zamanla geçer mi bilmiyorum. Benim sezaryen ağır oldu biraz ve ona rağmen hiç yatmadım.
Canayece mrv94 Merhaba aynı dediğiniz şey bende de var bunun için hastaneye gittiniz mi ? 8 ay oldu dogum yapalı küçük bisey orda sivilce gibi duruyor sanki
SltnT mrv94 evet benimkide yapıştırma dışardan mor duruyor kesi yeri . İnşallah içerde bi sorun yoktur diye düşünüyorum 😒
Mervecetinn Ben doğum yapalı bir ay oldu aynı soruyu doktoruma sordum iki tarafta sağlı sollu dikiş düğümleri var dedi
mrv94 Canayece sadece doğumdan 10 gün sonra dikişlerimi aldırmaya gitmiştim iki ucunda düğüm vardı onları kesip yavaşça çektiler acımadı kanama da olmadı ve doktor güzel yapışmış dedi. Maalesef bi daha kontrole gidemedim ama elime geliyo yani hissediyorum genel anestezi oldum mecburen bana ne işlem yapıldı bilmiyorum
SltnT mrv94 bizimde genel anestezi bende bilmiyorum nasıl bir işlem olduğunu doğum sonrası kontrolde doktor çok iyi sıkıntı yok ultrasonda demişti ama 8 aydır halen o kitle ele gelince endişeleniyor insan .
mrv94 SltnT ben içeride bi sorun yoktur diye düşünüyorum. Eğer estetik dikiş dedikleri buysa bana göre hiç estetik değil mor kabarık duruyo
mrv94 SltnT bana belden 2 iğne yaptılar ve ben ilginç bi şekilde uyuşmadım mecburen genel anestezi yaptılar ve o iğnelerin acısını bacağımın 13 saat uyuşukluk çekerek yaşadım ultrasonla da hiç bakmadılar bana ya aslında gitsem kontrol için çok iyi olur
Mirass Benimde doğum yapalı 54 gun oldu kızlar hala kanama oluyor az da olsa bu durumu yaşayan var mı
mrv94 Mirass benim öyle aşırı bi kanamam olmadı normal regl gibiydi. Uzun süre devam ederse doktora gidin
SltnT Mirass tam hatırlamıyorum ne kadar kanama olduğunu ana normal diye biliyorum gene de bi doktora danışmak gerek
SltnT mrv94 bizim 40 gün sonra kontrole çağırdı kadın doğum uzmanımız ultrason ile içerdeki dokuyu kontrol etti bi kanama yada bi kopukluk var mı iç dikişlerde diye . Bi kontrol ettirmek gerek tabiki
Muhasebeciana SltnT 8-10 ay kadar bendeds o sislik vardi ve sonrasinda kendiliginden yok oldu suan 26 ay oldu hic birsey yok cok sukur hatta sezeryan gobegim bile yok