Flzzz Ceylan-polat merhabalr figurlu magnet yaptirabilirsiniz isim istemezseniz sadece figur olabilir
Ceylan-polat SNA-20-07-22 malesef Yasin yaptırmak istemiyorum ama başka fikirlere yada bu tür şeyler yapan sayfalara açığım
Ceylan-polat Kerem_k1 ya interneti araştırıyorum hep tesbih Yasin vs var hani güvenilir çok çeşit olan bir sayfa olsa yaptirixam ama bildiğim yok
Berill97 Ceylan-polat ben pilav kavurma salata tulumba tatlısı vermiştim yemek olarak süsleme yapmadım hediyelik olarak ta anahtarlık yaptırdım , lokum bisküvi şerbetle mevlıt okundu yemekten sonrada hediyelerle beraber ikram edildi o şekilde yapmıştım ben 🌸
Ceylan-polat Berill97 anahtarlığı bende girdum örgü seklinde ama benim gördüğüm daha çok nikah davetiye kısımlarındaydi.siz nasıl bişey yaptırdıniz acaba fotik var mı 🥰
Berill97 Ceylan-polat evet örgü şeklinde üstünede” - hayırlı kapılar açması dileğiyle “ şeklinde yazı yazdırmıştım instagram sayfamda fotoğraf vardı şuan giremiyorum instaya 🤷♀️
Minikkus14 Ceylan-polat ben kırkında kımset olmadı yapmak ama sonradan yaptım İnstagramdan Epoksi magnet yaptırdım Yasin hazırlattım çantalı tesbihli felan mevlid şerbeti lokum felan masada bunkar vardı servis olarak da yemek olarak iki çeşit pasta kurabiye börek yaprak sarma yapmıştık gold kremdi konseptim
Ceylan-polat Minikkus14 waow gözüm korktu şuan siz baya bişey yapmışsınız . Bizde 3 aylık olduk anca yapıcam ama hiç bu kadar kapsamlı düşünmemiştim 🤭 yorumunuzu okumamış gibi yapmak isterim 🤭🤭🖤
Minikkus14 Ceylan-polat tabiki hiç şaşılacak bişey değil daha benim çevremde masanın haricinde yemek de veriyorlar hem yemek hem çay yanına servis ben yemek masrafına da giremedim sadece çay yanına verdim
Ceylan-polat Berill97 yazı ne kadar çok anlam katmış . Bu yazıyla bakış açım değişti yoksa anahtarlık dusunmuyordum hani genelde nikah hediyesi adı altında satıldığı için . Yada ben öyle denk geldim . Çok teşekkür ederim değerlendiricen .siz nerde yaptırdınız
SNA-20-07-22 Bende bizim kırkımız çıktıgındaki yaptığım mevlidi anlatayım; Gelen misafirlere dağıtmak için mevlit süsü yaptırdım açacaklı magnet yeme içmeye gelirsek ; Pide ayran tulumba tatlısı su böreği sarma dağıttık.
Ceylan-polat SNA-20-07-22 ben yeme içme olarak sadece pide ayran ve tatlı düşündüm ekstra yanına bir şeyler hiç düşünmemiştim 🤭