pogacayanakk MinikPrensesannesii sakin mi olsanız öncelikle, farkında iseniz soru sordum ben söylenenin tersini iddia etmedim. Dikkatli okuyun lütfen
123PrensAnnesi123 Sevval37 kesin bilgi yok ama martta sozlesmeler bitiyormus nisanda verilir diyorlar
0706almila sweet_mom_ fotoğraf bende açılmadı benim eşimde jandarma merak ediyorum ne paylaştın neler oluyor beni de bilgilendirir misin canım
0706almila sweet_mom_ bunun bilgisini nereden öğrenebiliyoruz ki Google’dan baktım kesin diye çıkmadı merak ettim
Barlas_mom Alyaminel 27 bin dediler en son oda yaTmadı zaten daha ama az bence maaşlara göre. İnşallah askerin hakkını veriirler bu ülke de en zor işi asker ve polis yapıyor bence canlarını ortaya koyuyorlar
123PrensAnnesi123 Elfbsra dun twiteer da attilar verilcek diyede ne zman ne kadar bilinmiyor bekliyoruz suanda
123PrensAnnesi123 2022anne 3 kisi kaliyorlar isteyen odasina tv aliyor esimin odasindakiler oyle yapti mac felan izliyorlar digiturku olanda 🤗 sormak istedigin seyler varsa sorabilirsin anlatirim