incitomm MelindaMelisa denemeden bilinmez iyiki şans vermişsiniz mis kokulu ve kaliciymis denemekte fayda var 👏🌼
incitomm Gryffindor aksine çamaşır suyu olmasa temizlik boş geliyor bana kişiye göre değişiyor malum tercih 🤣
Gryffindor incitomm Domestos değil de başka çamaşır suyu mu kullanıyorsunuz yani daha keskin falan açıklamanızdan öyle anladım benim için Domestos yeterli oluyor
incitomm Gryffindor Domestos dağ esintisi kullanıyorum sizi pek çamaşırsuyu sevmem diye anlamışım şuan çözdüm olayı 🤣🤣
Seyturak incitomm yumoş lilyum kullanıyorum yıllardır,stoklu giderim hep ama bu son kutum artık kullanmamaya karar verdim sirke kullanıcam. Çamaşır suyu domestosun beyazını kullanıyorum hiç leke yapmıyor. Üstüme vs damladığında rengini açmıyor
BulutMom incitomm benim çamaşırlarımda gayet kalıyor kurutma makinesi me bile atıyorum hala kokusu üzerinde oluyor ve tam 1 kapak bile koymuyorum açıkçası
incitomm BulutMom kokusu dolaba girince gidiyor ben mavi olanını kulaniyordum siz memnunsaniz güle güle kullanın tabi 🌼
BulutMom incitomm ay evet o konuda kalıcı değil maalesef hemen gidiyor ama yumoş ta çok pahalı geliyor ya o yüzden almıyorum ama daha önce hep yumoş kullanıyordum birde şu file markette bulunan yumuşatıcıyı çok övüyolar adını unuttum ama bilen vardır belki oda çok kalıcıymış
Deletedmom_23 incitomm Yumuşatıcı abc. Çamaşır suyu domestos kokusuz olanı. Benim için yumuşatıcı fark etmiyor. Hepsi kalıcı oluyor
Dolores incitomm yumuşatıcı kullanmıyorum. Çamaşır suyu olarak da bingo sıfır klor var. Çamaşır suyu gibi kokmuyor. Leke yapmıyor. Çok memnunum. Açık mavi şişe
incitomm Dolores yumuşatıcı kullanmasam eksik hissediyorum elbiselerden soğuyorum özellikle perdeler burammm kokusundan vazgecemem 😌