incitomm tugceo92 sizce Ace mi domestosmu hangisi daha iyi 🤔 yumuşatıcı sanırsam sevdiğiniz kokular etkiliyor sizi o konuda bireysel herkes şuan onu anladm hshsgdg
Flower123 incitomm perosun çamaşır suyu kullanıyorum ekstra çamaşır suyu katkılı Domestos en çok kullandığım Yumuşatıcı da yumoş amber veya lilyum ikisi de mükemmel👌
dumeka tugceo92 ben de bingo Manolya bahçesi kullanıyorum askıdan toplarken çok güzel ama dolaptan çıkarınca hiç kalmamış oluyor koku 🙁 siz kalıcı olması için farklı bir şey yapıyor musunuz?
tugceo92 dumeka yok canım ya hiçbişey yapmıyorum ekstra ama genelde kokusu gitmemiş oluyor uzun süre. Çok kez denedim
pembehanm incitomm tabı domestos daha guzel annem burdayken ıkı bıdon güldal almıs bayadır kullanıyorum onu kokusu agır bunun keskın asırı
milyonlarinsevgilisi_ incitomm 2-3 gün kokusu gitmiyor tekrar yıkayana kadar çok güzel kalıcılığıda ☺️🌸
Asym33 incitomm Yumoş lilyum senelerce kullandım çok güzel kalıcı ama artık yumoş un spreyi çıkmış okadar guzelki artık makinada kullanmıyorum direk giyeceğim kıyafete spreyini sıkıyorum çok iyi artık bu şekilde devam 😁
Asym33 incitomm Vala çok memnun kalacaksın eve bile dıkiyorum perdelerini koltuklarima heryer yumoş kokuyor parfüm bile kullanmaz oldum 😂yumosun pembesini kullanıyorum canım
incitomm Asym33 ahhh KaLbimm❤️şuan Eviniz gozumden canlandı çiçekler uçuş ucustur ohh misss yarın ilk işim Almak🌼🌸🌺
Ask_ikra46 incitomm renklilerde yumoş amber beyazlarda yumuş mavi olan lilyum bide yumuş vanilyalı olan
Alperin_annesi incitomm yumuşatıcı peros sarı olan. Çamaşır suyuda Koçtaş. Koçtaş’ın her ürününü çok seviyorum Ocak temizliği için turuncu bi şişe var maxil Onuda Koçtaş’tan alıyorum birde duşakabin için polisil . Bu üçüne aboneyim 😍😍