Kbraesmags Muhammed_sefa05 canım muz şeftali armut cam rendeden geçir yogurt al bir kaşık tabakta karıstır ama tabi tek tek ver meyveleri ben muzla armut yaptım seftaliyle elma öyle öyle alıstı
Zeynepmila_keremtaha Glitter boşuna kendinizi yormayın bu insanlara laf anlatılmaz neymiş tadını sevmezmiş cahille dert anlatmak Zor hayır birde insanalrı yalnış yönlendirmesi birde doktor diyor ben ilk 4 ayda muz elma yedirin diyen doktor duymadım kendim hemşireyim
Kbraesmags Zeynepmila_keremtaha valla dogru çok doğru benim doktorum 3 bucuk aylıklen basla dedi basladım bende azar azar yiyor bebegim zorlmaaın ilerde diye diyo doktor sebze çorbası yapıyorum mesela bazen yemiyor ama alısması açısından doktor yedir diyor ama millet 6 aylıkken verilmesi gerek doktorunu degiştir diyolar ben kimseyi dinlemiyorum yaptım yemeklerden bile yediriyorum 5 bucuk aylık kızım
balannesiii Muhammed_sefa05 bence kilosu iyi ise acele etme canım ek gıdaya gecince hepsini bol bol yicek nasılsa♥️
[silindi] Muhammed_sefa05 6 aydan küçük bebeklere anne sütü yada formül mamadan başka bişey verilmez☺️ muzda kabız yapar ayrıca
balannesiii Muhammed_sefa05 hımm anladım canım o zaman tattırmaya basla yada mamayı cogalt istersen o zamanlar bizde pek almamıstık doktor mamayı cogaltalım dedi öyle yaptım hemen toparladı şükür🤲
EbrucCivan Muhammed_sefa05 tatlı patatesi buharda pişirin ve kendi suyundan biraz katın verin çok tatsız birşeyle başlamamış olur 3 gün olma kaydıyla da havuç kabak brokoli ıspanak balkabağı bunları da yapıp verirsiniz yani sebze olarak aklınıza ne geliyorsa sonrasında da karıştırarak verirsiniz denediklerinizi