Glitter bak canım benim önce benim yazdığımı bir doğru oku anlamadıysan tekrar oku ! Ben orda kepçe kepçee kaşık kaşık yemek vehahut herhangi bir katı yiyecekten bahsetmedim minik minik tadımlar yazmışım görmedin mi ? Tadımdam kastımı anlamayacak kadar ne var ben asıl orayı anlamadım suludan bahsediyorum ben? Bu nedir çay kaşığının ucuyla sulu yoğurt veyahut ayına göre olan bir meyvenin minicik suyu falan zaten bundan ileri gidemeyeceğimizi bende gayet iyi biliyorum dilinin ucuna dudağına dokundurmak kaşığı tutup çocuğun ağzına sokmaktan bahsetmiyorum heralde bende en az sizin kadar biliyorum neyin ne olduğu ilk 6 ay sadece anne sütü olduğunu yani arada birde olsa yapılacak olan bu tadımlardan zarar kastınız ne ? ayrıca neden doktor ismi vericek onu anlamadım ? Zorundamıyım?? ben bunu tek başıma kafama göre yazmıyorum heralde bende daha 4.5 aylık yeni bir anneyim ki bunu buraya yazdıysam elbette gittiğim doktorların ebelerin hemşirelerin söyledikleri veya önerdikleri şeylere göre baz alarak söyledim ben linç etmeden önce evvela doğru anlamaya çalışmaya davet ediyorum sizi🙏🏼
Zeynepmila_keremtaha Tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum yukarıda belirttim 👆🏼