Leylaa_ mervesenyigitt El yoğurması kısır yapacağım salata turşu ayran Çayın yanına da İzmir bombasi düşünüyorum
pamuk_sekerim2022 mervesenyigitt temizlik yapıyorum duvarları falan siliyorum işim çok bide yemekle uğraşamam. Eşime dedim anacuğuna söyle akşama yemekte ondayız iyi bişeyler pişirsin yemekle uğraşamam😏
mervesenyigitt Tarhana çorbası Pilav Et kavurma Patlıcan közleme Ayran Salata Bir de puding 🤗🤗 Niye bu kadar çok demeyin kimesini ben yemiyorum kimesini kocam pilav salata ve puding ortak diğerleri bölünüyor 😂😂
mervesenyigitt Deletedmom_123 bende pazartesiden beri bugün yapabildim yemek hep arkadaşlarımızla dışarda yedik bu hafta çok kutlamalı bi haftaydın😂😂
Rozerinn mervesenyigitt Ispanak çorbası Pirinç pilavı Fırında tavuk Tatlı olarakta fırın sütlaç var eşimin favori tatlısı
Patateskoftesi baykuskiz_ esim bi yedigini bidaha yemez onu ne kadar kinadiysam artik oglum 18 aylik o da ayni oldu basima ya valla 😂😂 bazi gunler kriz geciriyorum ama napiyim dhbdjd
bikerem mervesenyigitt bugun buyuk temizliğe basladim, 5 dk da bulgur pilavi pilavi yaptum,donmus doner vardi onu isityim bi de tursu cacik var. Tatbikat olsun da yiyecegiz inşallah