aybarsgokalp Mantar çorbası Beğendiği tavuk Börek Fellah köfte Tepsi kumpiri Soğan kavurma Muzlu magnolia Kayınvalidemler gelecek o yüzden böyle bir menü var pilav yapsam mı kararsızım 😁
Patateskoftesi mervesenyigitt bizim evde 3 ogun pisiyor yemek ya firina baget patates attim yanina pilav bir de corba 😂🪬bu ogle yemegi olacak aksama da kalanlarin yanina uydurcam Birsey bakam 😂😂
mervesenyigitt Deletedmom_123 bende pazartesiden beri bugün yapabildim yemek hep arkadaşlarımızla dışarda yedik bu hafta çok kutlamalı bi haftaydın😂😂
Brutal-Betty Hiç bir şey 😅 temizlik yapıyorum bebeğim hasta artık akşam bı kızartma menemen çay yaparım 😅😅
Patateskoftesi baykuskiz_ esim bi yedigini bidaha yemez onu ne kadar kinadiysam artik oglum 18 aylik o da ayni oldu basima ya valla 😂😂 bazi gunler kriz geciriyorum ama napiyim dhbdjd
yalnizkalp mervesenyigitt et haslama kayinbabam istedi etli patlican yemeyei kizim ve esim istedi ayran corbasi oglum istedi ben ve kayinvaldem onalr eslik esicez tatli oata kek yapdim