Asafsbn Mdngny öncesini sonrasını bilmem ama 4 ay 6 günlüğüz son 2 gündür gece sürekli saat başı uyanma ağlayarak uyanma yabancı yere girince ağlama kulaklarını ovusturma biberon reddi iştahta azalma var şuan için
Mdngny Asafsbn benimki tam üç aylık oldu ama bütün belirtiler var ağlama zirlama meme reddi uykusuzluk 😂
Elfvli Betul-08 ayy cok zor geçti. Simdi de 9. Ayda 2 haftadır canımıza okuyor aman masallah bugün iyi.
Elfvli BurcuYpc ayyyy bizde bizde. 2 haftadır terör estiriyor. Yemek istemiyor uyumayı reddediyor sabaha kadar emmek.istiyor bağırıyor. Bugun biraz sakinledi.
miaselinam 3 ay 9 gunluk dun geceden berı canıma okudu . Hiç böyle olmamıştı. Eller sureklı agızda ve sürekli ağlıyor kucak ıstıyor
Derinlinaaa Ah ah 4. Ay bizede çok zor geçti tam bitti 5. Aya gırdık rahatlıcqm dedim bu seferde kızım grip oldu burnu tıkalı geniz akıntısı var asla uyumuyor uykuda ağlıyor şımdıde dıyorumkı keske hasta olmasada hıysuzluk yapsa uyumasa razıyım.
DunyamMavi Hale0108 2 aylıkken başladı ara ara düzeldi sonra tekrar oldu. Şimdi 4 aylık olunca algısı çok alıldı en ufak seste bırakmalar başladı derken tekrar başladı. Uykuya geçerken yada yeni uyandığında tam ayılmasında rahat emiyor onun dışında yarım yamalak. Memeyi bolaltmayınva da süt azalıyor. Süt azalınca tekrar meme reddi böyle bi döngüdeyiz uzun zamandır.
Hale0108 DunyamMavi bende 2 buçuk aylıkken yaşadım zaten zorla emiyordu şimdi 3 ay 10 günlük 5 gündür tekrar var şimdi ne yapsam olmuyor ve stresten memeyi boşaltamamasından sütüm azaldı bizde mama takviyesi de vardı meme ile birlikte biberon da olunca tam oldu maalesef ne yapsam olmuyor şu an. Siz emmeyince ne yapıyordunuz mama verdiniz mi
Acemiiianne Betul-08 bebeğim 4 ay 4 günlük bugün 2. Dişi çıkıyor 😔😔 tam 4. Aya girdiğinde de ilk dişini çıkardı 😔😔😔 ateş ağlamalar bunlarla uğraşıyorum ben de. Bir saniye boşluk yok sürekli ilgi
oykumoms Acemiiianne benim kızımda 4 ay 4 günlük bugun. Diş görğnmüyor kızımda ama aşırı salyası akıyor. Bişey sormak istiyorum size bebeğiniz dönebiliyor mu artık ve de oyuncakları eliyle kavrayabiliyor mu
ruzgar-2305 6.aydan sesleniyorum. Beklentinizi düşün tutun çünkü herşey daha kötüye gidiyor uyku gerilemesi mız mızlık hadsafhada.
Ykstpshr Betul-08 bizimde 4 aylık önceden gece güzel uyuyan bebeğim gitti yerini uyanan ve 2 saat uyanık kalan sonra yarım saat uyuyup biaha uyumayan bebek geldi kara kara işe başlayınca nasıl olacak onu düşünüyorum inş zamanla uykuları düzene girer gündüzleri zaten uyumuyor gibi bişey
Ayl4tr Betul-08 biz 2 ay 27 günlükken beslenme reddi başladı şuan 4 ay 5 günlük hala aynı geceleri biri dövmüş gibi çığlıkla saatte bir uyanır oldu gündüz uykumuz yok perişan haldeyim bittim tükendim psikolojim yerle bir ter kokuyorum tuvalete gitmeye vaktim yok ne bu Allah aşkına benim gibi olan var mı kizlarrrr
oykumoms Betul-08 bizde de aynı 4. Girmemizle uyku düzenimixin bozulması bir oldu birde sürekli ağlıyor beslenme düzeni bile bozuldu😞
Ceylan578 oykumoms Benim bebeğim 3 ay 21 günlük dönemiyor ve elleriyle de oyuncaklari fln tutamiyor yani ben eline sıkıştırıp veriyorum çıngırak fln bir kaç saniye tutup geri salıyor ama oda farkdinda olmadan tutuyor yani. Sizinki nasıl acaba tutabiliyormu oyuncak fon?
Acemiiianne oykumoms uzanınca dönüyor ama öyle çok fazla değil daha yeni yeni. Oyuncakları tutuyor sıkılınca bırakıyor. Ya da tam tutup ağzına götüremeyince sinirlenip ağlıyor. Sizinki ne durumda