Lavinn Kızlar bebeğim 4 ay 21 günlük kilo alımı başından beri çok az doktor mamaya başlatmıştı ama hiç bir şekilde kabul etmedi yemedi hipp in kaşık mamasını gördüm 4. Ay sonunda yazıyor veren varmı aranızda yorumlarınız nelerdir ? İyi öneriler olursa alıp başlamayı düşünüyorum gece için olanına. ( süt arttırmayı denediniz mi demeyin her şeyi yaptım damla karışımlar yemekler içecekler her yolu denedim tabiki çocuğum için ama olmadı 😪)
nilbuglem Lavinn evet ben kullanıyorum canım 4 ay 20 günlükken başlamıştım pirinçlisine ama doktor önerisiyle 🙏🏻 Benimde kızımın kilo alımı sıkıntılı olduğu için
nilbuglem Lavinn şöyle yapabilirsin elmalı sütlü alacaksan o suyla yapılıyor zaten akşamları yatmadan 1 saat önce verebilirsin. Yiyeceği kadar yapıp. Ya da gündüz istediğin saatte.
Minikoglum19 Lavinn benimkide 4 ay 28 günlük iki haftadır günde bir sefer iki üç kaşık vermeye başladım hipp meyve sebze püresi ve pirinç maması yavaştan alıstırıryorum kilo problemimiz yok
MayneymisAltintop Lavinn ben aptamilin kullandım canım bizimde sınırdaydı kilo alımımız çok şükür aptamilin kaşık mamaları ile haftada 350 gr almıştı. 5,5 aylıktık
Lavinn nilbuglem kilo aldırdımı peki mama birde günde kaç kere veriyosunuz 5. Ayında doktor kontrolümüz var acaba beklesemmi alsammı şimdiden diye ikilemde kaldım
nilbuglem Lavinn yani şöyle benim kızım biraz toparladı. Ben günde iki kez ( sabah/ akşam) 60cc mamayla yapıp muhallebi şeklinde veriyorum. Ama bana doktorum bu şekilde söyledi. Ben bazen günde 1 kere falan verdiğimde oluyor.
Lavinn nilbuglem evet onunla başlamayı düşündüm birde devam sütü alıp eğer yemezse ziyan etmek istemedim denicem umarım bizimkide toparlar biraz 🙏🏻🙏🏻
nilbuglem Lavinn yedi çok şükür ama sevmedi tadını sütsüz kullanmak zorundayım ben alerji mamasıyla yapıyorum birde berbat tadı. Ikınarak yapıyor kakasını maalesef 😣 kabız olmadı ama sizin bebeğiniz sütlü olanları sevebilir ☺️
burcukky Lavinn ben elmalı yulaflisini kullanıyorum akşam yatmadan 2 saat önce falan.gunde 1 kere.daha güzel uyuduğunu farkettim. Çok sık uyanırdı açliktanmis diye düşundum 1 haftadır falan veriyorum.severek de yiyor kizim
Lavinn burcukky bizimkide çok sık uyanıyo sürekli memede durmak istiyor doymadığı için umarım sever de uyur ya sizin kaç aylık başladığınızda 🥰🥰
burcukky Lavinn 7 buçuk aylık şuan 1 hafta falan oldu vereli.ben normal ek gıda veriyordum akşam da meme ve mama yapıp yatıyordu normalde ama şimdi kaşık mama meme ve mama yapıyor .çocuk uyuyor ya gece bazen ben kalkıyorum niye uyanmadı bu die😁
Dilaraa Lavinn verebilirsiniz ben de 4 aylıkken başlamıştım ek gıdaya günde Bi kere geceleri özellikle yedirdim başta kaşıpa alışması bir kaç gün sürüyor onu da meme sanıyor ama sonra alışıyor çay kaşığıyla yedirin başta küçğk kaşıkla
Lavinn burcukky ohh maşallah 🧿 umarım bizimde hem kilo hem uykular düzene girer 🙏🏻 Çok teşekkürler cevaplarınjz içinn🥰🥰