mry0909 Bir aydır çocuklarım kurtulamadı şimdide ailecek hasta olduk. Ne beter bir hastalık mahvetti bizi. Öksürük, balgam, bende sırt ağrısı… Sizde durumlar nasıl?
Poyrazinannesi33 mry0909 bizde de aynı maalesef canım geçmiyor öksürük tam geçti diyorum tekrar başlıyor bütün akintilari geçmiyor nasıl bir şey anlamadım. Sil baştan yapıyoruz sürekli
papatyataneleriii mry0909 Bu sene ne oluyor valla bende anlamadım nasıl bir salgın var çözemedim 1 aydır çocuklarımı hastalıktan kurtamadım bi biri hasta bi biri
duyguanne mry0909 çok geçmiş olsun bizde de kızım ve elimde vardı kızıma bisolnatureöksğrğk şurubu aldık bi şişe içti öyle geçti eşimde levopront öksürük şurubu içti o iyi geldi eşim bu şurubu ek antibiyotik ve balgam söktürücü içti ama kıZımda sadece şurup yetti burun akıntısı devam ediyor şimdi umca aldım o iyi geldi biraz
mry0909 Poyrazinannesi33 aynı bizde öyleyiz kuzum. Kızların burnu akıyor öksürük hırıltı kaç defa doktora gittik yine aynı
mry0909 papatyataneleriii evet bziim çocuklarda bir ara iyi oldulsr şimdi yine aynı. Eşim ve bende hastayız. Benim nefesim kesiliyor oksurmekten boğazım tahriş oldu. Emzirdigim iicn doktor bişey de vermiyor
Poyrazinannesi33 mry0909 bizde öyle önceden bu kadar hastalık yoktu anlamadım bu sene bitmek bilmiyor normal bir gün geçirmedik hep hastalıkla. Allah’m beterinden korusun
Y6_ Aynı vallahi hatta test yaptım 3 aylık bebeğimle evde herkes korona çıktı ama aynı grip gbi öksürük balgam burun akıntısı mahvolduk. Nette de görmüştüm tüm Türkiye öksürüyor diye büyük bir salgın var sanırım.
mry0909 Y6_ sanırım bizde koronayiz ben böyle bişey görmedim birde hiç geçirmedim Corona bilmiyorum nasıl oluyor ağrısı sızısı
BenMathilda mry0909 Ondan dolayı geçmiyor öyleyse muhtemelen. Ben 1 hafta ara verdirdim bitti gibi ama pazartesi tekrar başlayacak :'))) muhtemelen hastalık da yeniden başlayacak.. Allah korusun tabi ama. Mecbur böyle oluyor
Y6_ mry0909 bizde geçirmedik ama bahsedilenlere göre korona değiliz test sonucu pozitif olmadan. Korona tat koku gbi duyu hislerini engellenrmiş.
mry0909 BenMathilda 10 gün bizde ara verdik. Bizim ev kalabalık kayınvalide memlekete gitti ordan hasta geldi sonra bize bulaştı şimdi o da tekrar hasta oldu.
duyguanne mry0909 1 yaş üstünde ki çocuklarda büyüklerde bizlerde kullandığımız bir şey hasta olacağını hissettiğiniz anda önce bi deneyin suyuna 10 damla damlatın alerjik bir durum yoksa sabah öğle akşam 10 damla suyuna bizlerde 30 damla üç defa çok etkili
BenMathilda mry0909 Ah ya işte bulaşacaksa bir yerden geliyor. Ben de bugun ablamlarla bir araya geldim yeğenim burnunu çekiyordu. Dedim boşa cocugu okula gönderemiyorum yine geldi buldu hastalığı..
babygirl35_ mry0909 aynı 1 haftadır bebişim öksürükten kurtulamadı şimdi eşim sonra banada uğradı çok fena dökülüyo herkes çevremde
AselDuru06 mry0909 bizde öyle 1 ay içinde 2 kez bağırsak enfeksiyonu olduk daha harici ateşli hastalık falan hariç öncekileri falan hiç söylemiyorum kızım antibiyotik kullanmktan dişleri çürüdü artık o derece 🤦♀️ Covit den sonra ciddi bi şekilde hastalıklar çoğaldı Allah hepimizin yavrularına şifa versin inşaAllah 🤲
mry0909 AselDuru06 bizde geçirdik bağırsak enfeksiyonu bir haftada kızım zayıfladı ağzına su bile sürmedi öyle zor geçti çok kötüydü