betusgani Lavinia53 Benim oğlumda 3 aylık hiçbir emziği almadı shootie dahil, almayan bebek almıyor maalesef her gece de deniyorum bi umut diye ama sonuç hüsran 😩
Lavinia53 Beraninannesii bibs i öneriyorlar ama tutar mı bilmiyorum boşa giden paraya da üzülüyorum bi emzik olmuş 100₺ bide gittim o aventi ikili aldım ben kesin tutar dediler diye bizimki diliyle ittiriyor 🥲
Beraninannesii Lavinia53 Aldığım bakkal emziğinin ucu yuvarlakti şimdi aklımda mamajoo ve Nuk var onlarida deneyip pes edicem sanırım.🥲
betusgani Lavinia53 Çok yumuşak değil , anne memesine hiçbiri benzemiyor yani bebislerimiz çok akıllı 🥲
Lavinia53 Beraninannesii nuk kauçuk olanı da öneriyorlar aslında denerseniz bilgi verebilir misiniz burdan tutarsa bende alayım 🥰
Yasirefeninannesi Lavinia53 bide memede uyuyunca memeyi agzindan cikarinca hemen emzik takiyodum emiyodi heralde biz alistirdik ugrasiyoduk
Linaamom Lavinia53 ikinci aydan sonra sanmıyorum tutacağını ilk doğduğunda 10 günlükken avent verdim almadı sonra Bibs denedim alır gibi oldu onu da attı aventi bkaç gün sonra tekrar denedim ve tuttu şuan 6 aylık😀bi yönden iyi ama ilerde nasıl bıraktırırım bilmiyorum emzik delisi oldu.
Lavinia53 Linaamom inanın o kadar zor durumdayım ki ve tek başıma bakıyorum ailem uzakta keşke benim ki de tutsa ileride bıraktırırız bi şekilde şimdilik beni biraz olsun rahatlatırdı
Linaamom Lavinia53 size tavsiyem böyle ağzı kızınca vermeyi deneyin açken değil ama. Karnı tok ama bsey emmek istedği anda ağzına verin belki tutar
Linaamom Lavinia53 Allah yardımcın olsun canım inşallah tutar diyim ozaman 🙏 sen aventi dene başka para harcama tutacağı varsa tutar ağzıyla aranırken dene tokken
Lavinia53 Linaamom aventi deneyeceğim artık sadece o kadar çeşit emzik deniyorum ki kafası karışacak artık 😂😂
Linaamom Lavinia53 kesinlikle tek bir tanesine odaklan sürekli vermeye çalış en sonunda pes edip alabilir 😉
Ummimara41 Benim bebeğim de tutmuyordu doğduğundan beri şuan 3 aylık elhamdulillah arada tutuyor onda bile rahat edebiliyorum. Eczanede satan bayan attıkça sürekli siz verin alışana kadar dedi sürekli öyle yaptım alıştı ama nadir emiyor yine de.
Lavinia53 Ummimara41 ben uykuda bazen vermeye çalışıyorum uyku halinde bile diliyle ittiriyor sabırla devam edeceğim denemeye yapacak bisey kalmadı 😢