ikibebedublekahve 10 bucuk aylık kızımın ayağından tüm çoraplar çıkıyor hasta olacak diye korkuyorum. yok mu buna bi çözüm , çıkmayan çorap önerisi olan var mı 😅😅 külotlu çorap giydircem en son
Misskokulumm ikibebedublekahve Külotlu çorap hem sıcak tutuyo bacaklarını hem çıkmıyo ben 15 gündür giydiriyorum 9 gün sonra 10 aylık olcak olum .
-_-hUysUzvetatlikadin ikibebedublekahve bende deli oluyorum yerler mermer uyurken her gaz çınokuyırbhasta olacak diye korkuyorum ama bir yerde okudum çorap çıkartmak onlar için bir aşama iyi bişeymiş yani şimdi ona giydirmeyi öğretmeyi deneyebilirsin ben şu aralar yaptırıyorum çok hoşuma gidiyor
Nurcan03 ikibebedublekahve çorap tutucu diye bir şey var sanırım. Bir iki yıl önce fenomenin birisinde görmüştüm sanırım Sock ons diye bir marka çıkıyor aratınca
Pikapikapikacuuu ikibebedublekahve pantolonla birleşik çoraplar var. Onlar baya iyi oluyor canım. Ya da kilotlu çorap
ikibebedublekahve Ceylan578 evet ebebekten almıştım ondan güzel oluyor uyku tulumunun altına giydiriyorum ama gündüz pijama giydirmiyorum ev içinde 😅
ikibebedublekahve -_-hUysUzvetatlikadin oyuna çevirdi iyice tutup tutup çekiyo sürekli 5 dk durmuyor ayağında 😂😂 sonra hemen giydiriyorum öğrenir inşallah ya
ikibebedublekahve Pikapikapikacuuu ya onlara bakıcam artık , ne güzel kalın yünlü polarlı çoraplar almıştım durdurmuyor 😂
Hellomoto ikibebedublekahve benim bebeğim de çıkartıyor çorabı. Bende aslında sevmiyorum kışın bile çıkarıyorum
AkademiikAnne ikibebedublekahve 11 aylık olduk bizde dün, bizimki de ısrarla çıkarıyor çoraplarını bazen gece uyurken bile. Çözüm gerçekten külotlu çorap çıkmıyorda hem yerde emeklerden dizlerinden üşüme sorunu da olmuyor. Miss 👌🏼
ikibebedublekahve AkademiikAnne çok eğlenceli geliyo onlara heralde 😂 evet ya külotlu çorap temiz mis 🌸
ikibebedublekahve Hellomoto evet bunlar rahat olur ben dışarda da giyer diye altı kalın tabanlı almıştım 😅
AkademiikAnne ikibebedublekahve Olabilir 😅 o kadar oyuncakla oynadığında çorabıyla oynadığı kadar mutlu olmuyor 😅😅