Duyguddn Adet olmuyirum 38 gün oldu hala Yok gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım adet olmak için 😔😔
allahimsabirver Gmznr2909 yuhhh çocuk düşürmek için ilaç mı kullanıyordu kendi sağlığını da düşünmüyormuş
Duyguddn Gmznr2909 valla bende kullanacaktim dedim ilk önce gebeliğe bakayım yarın aldiricam inşallah
Gmznr2909 allahimsabirver ay o dogursqydi 7 8 tane yapmıştı pislik aynı zaman da eltim oluyor kendisi 2 yaşayan 3 kürtaj kim bilir kaçtan de canlarla ilaçlarla düşürdü. Bütün gün ciftlesiyorlar 😁 adet söktürücü masajlarda var hemen ilac kullanmak istemiyorsan
idilinannesii Gmznr2909 yanlış anlamışsınız sanırım gebeliğe baktırıp adet söktürücü alacakmış her ihtimale karşı emin olamadığı için ondan sonra kullanacakmış
Gmznr2909 allahimsabirver bilmem ama muhtemelen eşi duysa aldirtmaz çünkü çocuk onun garantisi kendine böyle bağladı dolandırıcı kopek aynı zaman da kaynim oluyor tam bir rezillik hırsız kumarbaz yalancı dedikoducu çok afi insanlar
Gmznr2909 allahimsabirver kendi düşen ağlamaz korunsun o zaman tavşan gibi tek bildikleri o iş çok güzelmiş bir şeymiş gibi anlatıyordu adetliyken bile yapıyorlarmış
Duyguddn Zlm e bacım öyle de olmaz işte bir sorun var demneki randevu yok dün gittim almadı randevusuz ilaç deneyeceğim inşallah açar