tazeanneeeee balliborekkk kocişkom dışarı çıkalım yorulma dedi ben de ayaklarım popoma değe değe kabul ettim😅
UmutsuzPolyanna balliborekkk sebze çorbası, sulu köfte, şehriye pilavı, lokma döktüm birde vişne komposto var yanında söğüş salata koyarım
balliborekkk Gryffindor Aman benim eşim yapmasın Heryeri batırıyor et balık olunca Giriyor mutfağa kendi yapıyor Çok pasaklidır kendisi kirli elleriyle heryere dokunuyo😏
Karpuzlufistiksarma balliborekkk dünden 3 adet karnıyarık vardı. Onun yanına ek barbunya yapıyorum şimdi çorba ve turşu olacak :) pilav yapmadım :) dün yedik insan her gün ne yapsa derdinde valla :)
balliborekkk Karpuzlufistiksarma Valla öyle ya Ev tika basa olsa bile şu yemek işinin içinden çıkamıyorum 🤔
Karpuzlufistiksarma balliborekkk aynen öyle valla buraya sormak iyi oluyor yarına bende bakıyorum şimdiden
Balkizlarim balliborekkk Arnavut ciğeri , patates kızartması yeşil mercimek köftesi , sebze çorbası turşular sarımsaklı yoğurt 🌷
lceLady balliborekkk çok yorgunum sabahtan beri hastane koştur koştur 2 cocuk birde gebelik 🥺 Hazır hemen 🍔 burger, nugget, makarna, corbam vardı dünden