Mombtll Annem yarın kemoterapi almaya baslayacak 15 aylık bir kızım var emziriyorum. ben bakmayı planlıyorum kemoterapiden sonra kızıma bana herhangi bir etkisi olur mu? Bilgisi ya da tecrübesi olan nolur cevaplasın
Kadriye- Mombtll ilk önce Rabbim şafi ismi hürmetine şifalar versin 🤲 tüm hastalarımıza inşallah 🤲 Allah yardımcınız olsun 🤲 annem iki yıldır kemoterapi alıyor. Bir sene kız kardeşimin evinde kaldı tedavi için. Yeğenim yedi aylıktı. Bir sorun olmaz. Sadece pet filmi çektiği zaman üç gün bebekle aynı odada kalmasın 🤲
elifkuss Mombtll merhaba, babam kemoterapi alırken kardeşim bir yaşından küçüktü. İlaç aldıktan sonra kardeşimden uzak duruyordu bir süre ama hatırlamıyorum şimdi, üstünden uzun süre geçti. İlaçlar da farklı olabilir. Hemşireye sorsanız iyi olur. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Saliha03 Mombtll Işın tedavisi değil ise hiç birşey olmaz babamda aldı çünkü hatta iyi bile gelebilir moral açısından bebeğiniz siz destek olursunuz. Hasta yatağı gibi yatak yapmayın hasta gibi hissettirmeyin 3 4 gün mide bulantısı olabilir yemek açısından çorba salata gibi hafif yiyebilir. Damardan serum gibi ilaç alıyor sadece. Çok zor Allah yardımcınız olsun.
MinnakvLiva Üstte kalsın Ben kemoterapi gören anneanneme bakıyordum 12 yaşındayken, bişey olmadı bana, tabi bebekleri bilemicem
Mombtll MinnakvLiva 🙏 anneme bilmeden yarın valizini bende kalacak şekilde ayarla dedim. Umut verdim. Şimdi biraz kemoterapi hakkında bilgiler edineyim diye araştırırken birden karşıma bu çıktı. Öyle çaresizim ki uyuyamıyorum. Napıcam. Ne dicem. Nasıl izah edicem eğer gerçekten bir sakıncası varsa.
MinnakvLiva Mombtll birşey olacağını sanmıyorum benimde 3 yaş kardeşim vardı yanımda hem ona hem ona bakıyodum haliyle ikisinede sürekli dokunuyodum aynı odadaydık
Bbdlklc Annenizin doktoruna sorun ama sadece kemoterapi alıyorsa bi şey olmaz diye biliyorum, ışın tedavisi görüyorsa, ped çekilirse etkiliyor diye biliyorum çocukları Bu arada Allah şifa versin, bian önce iyileşir sonuçları tertemiz çıkar inşallah
elmaliturtam Annenize rabbim şifa versin yolunu kolaylaştırsın Işın tedavisi alınca bildiğim belli bir süre kendini izole etmesi gerekiyor kemoterapi de etrafını etkileyen bir şey yok diye biliyorum
Mombtll elmaliturtam umarım öyledir. Umarım bilmeden bebeğime bir zarar vermem. Ah biri annem biri yavrum. Ne yapacağımı şaşırdım
Mombtll Kadriye- Allah bin kere razı olsun. Amin 🤲🏻 İnşallah nolur öyle olsun doktorda aldığı küre göre bir sakınca görmez inşallah acaba ilaca göre fark eder mi
elmaliturtam Mombtll öyle büyük ihtimal hatta o enfeksiyona açık oluyor onu kollamanız lazım. Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun. Hepiniz için süreci rabbim kolaylaştırsın
Defnos3232 Kaynanam alıyor ve bizsse kalıyor doktora sorduk ve araştırdık ışın tedavisi değilse sorun olmaz aksine siz onun için tehlike oluşturursunuz çünkü vücudu bebek kadar narin ve korumasız olacak dedi