HatunKisisi Kızım 18 aylık ilk defa ateşi çıktı ve 39,5 acile gittik zaten iğne vs yapıldı ama gece ne yapabilirim ateşi çıkarsa hiç tecrübem yok lafta biliyorum ama çok panikledim tecrübeli anneler tavsiye verir misiniz
Saliha03 HatunKisisi Geçen hafta başıma geldi sabah kadar kucağımda uyuttum herhangi bi inlemesi falan olurda uyur kalırım diye koltuk altlarına kafasına havlu koydum verdiğim calpolu kustu hep çünkü
Pogcayanakannesii HatunKisisi ince kıyafetle yatırın. Calpolde verebilirsiniz. Yada dolven. Ayak altına limon sürebilirsiniz bide. Ilık duşta olur. Cok gecmiş olsun.
sevgii_123 HatunKisisi 4 saatte bir calpol dolven dönüşümlü verin bir zibinla kalsın uyumayın lütfen uyusaniz bile saat başı alarm kurun
Hayat46 HatunKisisi Keşke fitil yazdirsaydin çok etki ediyor benim bebeğimin de ateşi çıkmıştı fitil verdik ateşi 30 dk düştü
Skrn1606 HatunKisisi lütfen sakın başından ayrılmayın keşke bu gece hastanenede kalsaydiniz Ağustos ayında kızım iç havale geçirdi hayattaki en büyük korkum yüksek ateş 🥺
iki_tospik_annesiii Skrn1606 Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah 🙏🥺 bende çok korkuyorum ateş duyunca başımdan kaynar sular dökülüyor içim param parça oluyor 😔😔 benim bebegim de nisan da 3 ay 15 günlüktü 38,5 ateşle menenjit geçirdi 🥺🥺
HatunKisisi Skrn1606 bende ateşten çok korkuyorum kızım asla durmuyor hastanede hiç susturamadık zaten hastane dışında bekledik sonuçları filan bilmiyorum ya inşallah gece kötü olmaz çok geçmiş olsun size de 😞
iki_tospik_annesiii HatunKisisi Çok geçmiş olsun cnm 🙏 en korktugum şey ateş 🥺 rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 🙏 eger çok yükseirse direk ılık duş aldır ince giydir calpol ver eger düşmezse tekrar hasteneye götür lütfen Benim bebegim de 38,5 ateşle menenjit geçirdi 3 ay 15 günlükken
HatunKisisi iki_tospik_annesiii akşamüstü hafif ateşlenecek gibi oldu duş aldırdım hemen tekrar aldırsam üşütmez mi bu sefer de size de çok geçmiş olsun rabbim korusun evlatlarımızı 😔
Mirac_21032019 iki_tospik_annesiii zaten paniklemis bi anne var.Felaket tellali gibi kadina dediginiz seylere bakin.
Goktugbey HatunKisisi 4 saatte bir Calpol, Dolven dönüşümlü verilebilir . Ateş kontrol edin kalın giydirmeyin. Ve ılık kompleks
Birdunyabircennetannesi HatunKisisi 38 üzeri olunca eklem yerlerine ılık bez koyun. Baktınız daha da yükseliyor tamamen soyup soğuk kompres yapın. 40.5 ateş görmüş anneden tavsiye
iki_tospik_annesiii Mirac_21032019 Pardon da başımıza gelen olayı anlatıyor onunda ayno şeyler olmasın da önlem almasını söylüyoruz.
Mirac_21032019 iki_tospik_annesiii bunu bu sekilde soyleyemezsiniz.Tavsiye verirsiniz yol gosterirsiniz.Biz şunu yasadik bu atesle demek karsidaki insan zaten korkuyo onu dahada korkutmak.
HatunKisisi Mirac_21032019 fitil de vermemiş doktor ben çocukla ilgilenmekten doktorla konuşamadım ki 😵💫
Zeynepshn Mirac_21032019 ya bende de var ama hiç kullanmadım daha doktor sünnet için aldırmıştı ateşlenince iptal edildi sünneti bende mi versem ateşi 38.5
Melekanne91 Mirac_21032019 kesnlkle katiliyorum dun gece acildeydik bizde ordaki kadn havale oykusu var mi diye rutin bir soru sormasi bile beni evhamlandirdi ilk kez 39.3 u gorduk cunku cok korkmustm insan zatn korkak ve hassas oluyor bu sekilde konusmak yerin3 aciklmak daha iyi olur.
Mirac_21032019 iki_tospik_annesiii empati yoksunu.Hic bos yaptigimida dusunmuyorum asil bos yapan sensin.Buraya yorum yaziyosan beni ilgilendirir.