Elifbeybi Alya-Sena şimdi yatması kötü oldu ya keske diger ay falan yataydi o zaman daha çok gelecek kar geliyor aha üzüldüm bı yandan yani 😢
EsraElisa Elifbeybi benimki önce ret edildi sonra tamamlandı yazdı sonra biz kombiyi açtık fatura geldi 1 haftada 350 Tl geldi sonra dün baktım tamamlandı yazıyordu yine bugün ise para yatmıştır yine tamamlandı yazıyordu bişey anlamadım bende
Elifbeybi Alya-Sena biz 2 hafta yaktık geceleri açtım sabahları kapadım 3-4 gün tam yandı 700 lira fatura geldi
Elifbeybi Damla29 yani başvuru yaptıktan 1 ay sonra onaylandı. Bu ay da ödemeler geç yatınca e - devlet çökmüştü. 3 gün sonra girebildim tamamlandı yazıyordu..
Elifbeybi Musabnannesi yani başvuru yaptıktan 1 ay sonra onaylandı. Bu ay da ödemeler geç yatınca e - devlet çökmüştü. 3 gün sonra girebildim tamamlandı yazıyordu..
Ballkizimm Kizlar anlayan bakabilirmi 10 gun once basvurdum aile destek ve dogalgaza ayni anda.. aile destek reddedilmis. Dogalgaz bu sekil gorunuyor..
Ballkizimm Kizlar bilen birisi varmi. Dogalgaz yardimina basvurdum Başvuru yaziyor. Sizce ne zaman sonuclanir??
Elifbeybi Dunyams e devletten aile ve sosyal hizmetler yazınca ilk çıkana girin ordan basvuru yapıyorsunuz 😊