ElizzAda Arlgktg kilo farkı var. 4 numara 7.14 kilo arası 4+ 9.16 kilo arası. 4 de lastikleri sıkmaya başladı 4±daha rahat.
Eylulbusrasamet Melikezeynepela Merhabalar benim kızımla aynı kiloda aynı ayda bebeğiniz doktorlar anne kilosu sınırdan yüksek diyor siz böyle bişey yaşadınız mı
Miniktirtillarim Melikezeynepela Eylulbusrasamet benim arkadaşımın oglu tam 6 aylik oldu bugun 13 kilo doktor bisey demiyoe anne sutu aldi sadece diye. Simdi bir tek ek gidsys gecince ogun ve miktar sayisina dikkat edelim fazla vermeyin dedi o kadar. Anne sütü alan bebek obez olmaz çünkü dedi. Oglan zaten 5.290 dogdu yaa
Melikezeynepela Minikanne77 evet tam oluyor neden şaşırıyorsun kı çok dar istemiyorumm ben iz yapıyor o zaman bir tık büyük geliyor ama rahat oluyor
Brcnyilmzbysl aylinpala nasıl ya benim bebeğim 4 aylık 6 buçuk kilo ben 4 numara kullanıyorum prima premiumda care da sizinkine küçük gelmiyormu
Zeynep1903 Ayca009 natural kullanıyordum ekstraya gectim onun kalıbı daha rahat geldi bana yumusak hemde