mucizeminnosum Göz muayenesine kaçıncı ayda gittiniz ve nasıl bi işlem yapıldı biraz önce instagramda birine denk geldim çok uzun sürüyor gözüne damla damlatılıp bekleniyo falan demişte o kadar uzun mu sürüyo muayene sizin nasıl yapıldı
Gzd_erclk mucizeminnosum ben gitmedim maalesef 7. Aya geliyoruz ama gözleri kızarıyormuş baya korktum ben gidenlerden tavsiye almak bende isterim zorunlu mu
-erCansu- mucizeminnosum o dediğiniz rop musynesi genelde erken doğan yada küvzde kalan bebeklere yapıyorlar ben 9 aylıkken tırnagıyla gözünü çizdi diye götürmüştüm normal ışıkla bişeyle baktı damla falan damlatmadı
KubraKaranKaya mucizeminnosum 1 aylık olmadan götürdük damla damlattı yarım saat bekledik ışıkla baktı. 4 ay sonra tekrar kontrol dedi. Kontrolw geldiğinde damla damlatmıştık diye söyle birdaha yapmayalım dedi. Çokta ağrılı olmadı işlem. Bir sakıncasıda yokmuş. Büyüklerede yapıyorlar aynı işlemi
Yasemin38 mucizeminnosum damla falan damlatılmıyor canım normal muayene yapılıyor çevreden gelen yorumlara kulak asma
mucizeminnosum Gzd_erclk ben de kaçırmamak için öğrenmek istiyorum kimse şu ayda da gitceksin diye bilgi de vermedi en azından burdan öğrenirim
mucizeminnosum -erCansu- yenidoğan muayenesi varmışta öyle söylüyodu instagramdaki hemşire o yüzden heralde öyle dedim ben de bilgim yok
Alyamom26 3.ayda gittim bir göz damlası damlattı yarım saat bekledi ve baktı gözlerine 2 ay sonra yine gel şuan bebeklerin göz kasları hala gelişmediği için bakacaz dedi
mucizeminnosum Alyamom26 o zaman o denk geldiğim kişideki gibi damlayla bakıldı sizinkine de zaman alıyo falan demişte merak ettim nasıl yapıldığını teşekkürler
mucizeminnosum KubraKaranKaya 1 aylığız ama kimse gidin demedi şu ayda diye 2. ayda gidiliyo diye denk gelmiştim 2. Ayı bekliyodum ben de gitmek için teşekkürler
Muhammedasaf_12 Yasemin38 yanlış bilgi verme ✖️3 defa dır gidiyoruz topa her seferinde 3 kere damla damlatıp bekletip göz bebeği büyümüş mü diye bakıp doktorun yanına gönderiyorlar doktor ışıkla bakıyor göz kanıyor bizim kanadı hatta şuan bile gözlerinin içi kırmızı 29 unda birdhaa gidicez oğlum 55 günlük
umutunannesiiii mucizeminnosum sağlık ocağındaki doktor da yapıyor karanlık odada ışıkla baktı katarak var mı diye bakıyorlarmis sonra 9 aylıkken götürebilirsin dedi istersen göz doktoruna bende göz tembelliği var bebeğimde de olabilir diye endişeliyim bende o yüzden gideceğiz
gamgun 1 yas muayenesi o şeklde yaplyor. Damlasiz bsy yokken damlali muayenede yuksek bi hipermetrop ckti bzde maalesef. 2 damla arasnda yaklask 30- 45 dk oluyor
mucizeminnosum gamgun yaa onu bilmiyodum ben denk geldim instagramda ama dikkat etmemiştim kaç aylıktı diye geçmiş olsun bu arada
Arlgktg Biz 4 aylikken gittik hic bir damla damlatilmadi ışıkla kontrol ve cihazla olcum yapildi kisa suren bir islem
Ruzgarinannesiii mucizeminnosum merhaba bugün muayene oldu babası götürdü anlattırdım hepsini 😂: 1mt uzaktan bir cihazla bakmış sonra iki kez damla damlatıp bekletmiş sonra tekrar bakmış uzaktan cihazla. Daha sonra kafasına büyük gözlük gibi bir cihaz yerleştirip bakmış. Işık takip ettirmiş bir de bu şekilde