Dilaylaa Siz ciddimisiniz . Ben bugün 1,5 kg salçayı 8 sterline aldım Türk markası İngiltereden selam 😐
Balkizinannesitugce Dilaylaa ingilteredemisin cokk farklıiii nasıl oralar gorumcemin eside orada yaşıyor kuaför salonu var
Dilaylaa Balkizinannesitugce buralar çok güzel nasıl olsun. Yeni bir Türk marketi keşfedip gitmiştim bugün 😅
mysa2 Balkizinannesitugce valla ne alsan kar canım evin sıcak değilse çok bozulmiyacak şeyleri al sonuçta hep yiyor hep tüketiyorsun 😃 ekmek bile 7.5 olacakmış gerisini düşün yani 😀
Dilaylaa Balkizinannesitugce neden ceviriyorsunuz ki ben Türk lirası kazanmıyorum birim olarak düşünün 8 TL ye salça varsa öyle karşılaştırma yapılabilir
Balkizinannesitugce Dilaylaa keske bende gelebilsem ailemi. Alıp Türk marketlerinde degisik ürünler varmi çok severim gezmeyi
deleted20517 @“Balkizinannesitugce” iyimis uzak kalıyormuş biraz bize.bende şuan İstanbuldayım ama annemler adana yuregirde oturuyor😂
Balkizinannesitugce Dilaylaa çevirdikten sonra aklıma geldi bu durum yani gelirsiniz göre ucuz ozaman 8 tl gibimi düşünmeliyiz
Dilaylaa Balkizinannesitugce Türkiye’de markette ne varsa o var farklı ürünler normal marketlerde oluyor. Ev yapımı sarma mantı felan vardı . Örneğin aklımda kalan bir kangal sucuk 12 sterlindi. 12 tl gibi düşünün yani cevirmeyin.
Balkizinannesitugce deleted20517 herkesin memleketi havalar soğudu iki gündür bizde klimaya yeniden start verdik 😁
Balkizinannesitugce Dilaylaa neden bu kdr ucuz geliriniz de ina göre eşitmi yanj demek istediğim birikim yapabiliyormusunjz yoksa buradaki gibi ucu ucuna durumundamisinjz özel olabilir sorum ama anlamak için sordum kişiselleştirme için degil🤭
mysa2 Balkizinannesitugce valla haberlerde gördüm dün artık evde yaparız dedim kendi kendime zaten çok yemiyoruz 😀