Busram14 Kızlar allah aşkına uyku eğitiminde ne yapıyorlar benden farklı Uyku aralıklarını kontrol Sabah 6-8 arası akşam 7-9 arası uyutmak 3.gündüz 4 saat 3 uyku şeklinde Rutinler Ama yine de gece sürekli mızmız 4.ayındayız
Oznur_0708 Busram14 4. Ay uyku eğitimi için yanlış bir seçim canım uzmanlarda önermiyor çünkü uyu gerilemesi yaşıyor bebeğin mızmız olsada sen bu şekilde dğzeninde devam et geçici
Loveis16 Busram14 ay ben de 7 aylık bebeğim uyku arkadaşıyla uyuyor asla müdahale etmiyorum akşam 8 de en geç uyuyor 11 den sonra saat başı kalkıyor desteksiz uyumasına rağmen neden böyle hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
Wanderlust Busram14 bebeginiz henuz cok kucuk onu gectim uzmanlar asla uyku egitimini onermiyorlar psikolojik olarak bebege zararli birakin ilk bir yil size ihtiyaci varken bol bol yaninda olun zamaninda nasil ki hepimiz uyumayi ogrendik bebeklerimiz de kendilerini hazir hissettiklerinde ogrenicektir. Illa egitim vericem diye bebeginizi zorlamamanizi oneririm saglicakla buyusun insallah🌸
duruguzel Loveis16 aynı sorunu bende yaşıyorum. Desteksiz uyuyo ama 4. Aydan kaldı sanırım gece sürekli uyanıyo
Busram14 Wanderlust ya aslında ben buneğitimşere de pek inanmıyorum sonuçta yine bebeğinle sen kalıosun onundünlemelisin die düşünüyprum
Wanderlust Busram14 kesinlikle oyle inanin bebeginiz en iyi rehber her bebek asla bir degil o yuzden hic zorlamayin kendisi ogreniyor zaten 😊
Loveis16 Busram14 doğduğundan beri hiç sallamadım uyku sinyallerini hep takip ettim ilk 4.5 aya kadar çok güzeldi gece 2 kere kalkardı. 4. Ay atağından emerken uyumaya alıştı ama yine de uyutmadan dalmasına tam yakın beşiğine koyardım orda uyumasını beklerdim poposuna pış pış yapa yapa uyku arkadaşı kafasına değdi mi direk uyurdu. Atak bittikten sonra memede uyuması kestim ben de yine düzelmişti ama 1 dişimiz çıktı 1 aydır biraz sıkıntılıyız. Şimdi uykusu geldiği gibi beşiğine koy yanına da bi uyku arkadaşı poposuna pış pış yap uyuyana kadar bekle. Benim çocuğum ağlamıyor ağlasaydı kıyamayabilirdim onu belirteyim 🙈
Nur1818 Busram14 4 ay atağı var çunku benim oğlumda 4.ayfa çok mizmiz di. Bende Bi deneyim diye çok kasmistim kendimi şimdi bıraktım yanina uzanıyorum o istediği zaman uyuyor 9dan once hiç uyuyamadım demekki diyorum benim oğlumun gece yatış saati 9. Sabah 7bcuukta kalkar demekki gece 10 buçuk saat ona yetiyor. Gündüz de gayet iyi 8 aylık şuan 4 ay bu durumlar icin erken bence 7 bucuk ayı biraz geçmişti bizim. Düzene girmeye başlamasi
Busram14 Nur1818 bunayak 1 ay mı sürüyor mahvolduk atak die rutindende çıkmak istemıyorum ama geceleri 3 saattenbir uyanıyor dalana kadardanher saat başımçılfırcam
Busram14 Loveis16 ben de hiç sallamadım ama pışpış istiyor bazende yanına yatıyorum kendiliğinden uyuyor bu atakta bayağı cozuttu ama
Nur1818 Busram14 3vet 1 ay sürüyor. Bide benim oğlum 8 aylık şuan desteksiz uykuya neredeyse yakın yanına uzanıyorum emzik ve sevdiği batanniye var ona sarılıp uyur kendi ama gece bazen sabaha kadar uyur sabah dediğimde 5.bucuk. Bazende 3 te bikere emeer ve geri sabaha kadar uyur susamış olabilir diye düşünüyorum bazen yada açıkmis bazende beni istediği için uyanıyor diye düşünüyorum rahat olduğunuz zaman daha uzun uyumaya başlıyorlar ben kasmayi bıraktım.. Geçecek emin olun.
Nur1818 Busram14 geçiyor canm büyüdükçe daha kolay atlatiyor lar o atakları etrafa ilgisi arttığı için atak da hafif geçiyor
Busram14 Nur1818 hafif gündüzleri ama geceleri beni delirtiyor sabır işte kolik bebekti başta tüm sabrımı tükettim😂
Nur1818 Busram14 evet ya çok zor bende bazen zor sabrediyorum ama hep diyorum ki bu zaman zaman böyle yapıyor sonra düzeliyor diye hep sabrediyorum öyle zamanlarda ben hep ev işini daha az yapar daha basit yemekler yaparm yormam kendimi huysuzlugu geçince ev işine dalarım 😁😁😁 gündüzde her uyudugunda uyumasam bile yatarım huysuz olduğunda 😁
Busram14 Nur1818 inanır mısın sırf bu yüzden ev işler yemek gilan yapamadığımdan evi 2 katı kirayla annemin alt katına tasıdım baktım ben iyi olmuyorum düzelmiyor kafam 😂akıl karı mı düşün işte bezmişliği 🤦♀️Şimdi şükür kafam ii de çocupuma daha ii bakıyorum .
Nur1818 Busram14 iyi yapmışsın annene yakin olman iyi olmuş boşver anne seni en iyi anlayandir.. Bu günlerde gecicek benm komşum var 7 yaşında çocuğu okula. Gdiiiyor o kafasına göre takılıyor mis gbi ben 4 ten sorna rahatladım diyor geçecek inşallah 🤗
Busram14 Nur1818 ilk aylar büyüsün filan dıyordum şimdi daha da zorlanıyoruz haraketli çok her geçen gün daha da zorlasıyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️