esinaltintaas Defneninannesi0622 parmağın sürekli tetikte olması yoruyor mu sizi yada bu bir eksi mi sizce
Klymeneninatlasi esinaltintaas artık baş parmaklarımız çok hareketli yani bütün gün ekran kaydırıyoruz zorlamaz diye düşünüyorum birde mesela benim ev küçük yarım saate biter önce biraz zorlar ama sonra alışılır bence
esinaltintaas Klymeneninatlasi aslında çok yumuşak bir dokunuşla bile çalışıyor ama Benim evim büyük acaba sürekli elim orda olsa yorar mı diye bir düşündüm bende
esinaltintaas Klymeneninatlasi hafta sonu gidip mağazaya incelicem o şekilde karar vermeyi düşünüyorum
Klymeneninatlasi esinaltintaas anladım bende v10 almaya karar verdim. Hepsiburadada vardı fiyatı 8bindi ama içinde eksik başlığı çoktu. Yatak ve koltuk başlığı yokmuş kendi sitesinde 1300₺ falan başlığı. Bende kendi sitesinden alacağım 9bin. Stok yok görünüyor girdiğinde mail gelecek. Başlıkların hepsi tam. Kardeşim istersen ben sana lazer başlığı veririm dedi kullanmıyormuş sinirlerimi çok bozuyor dedi 😁
esinaltintaas Klymeneninatlasi O konuda şanslısınız o zaman 😂 bende baktım sitesinde yok evet o yüzden mağazaya gideyim dedim Hepsiburada da olanı bende gördüm dediğiniz gibi hiç bir başlık yok almak saçma olur
esinaltintaas Klymeneninatlasi Benimde aklıma yatan v10 aslında sırf yakından görmek için gitmek istiyorum lazer başlık için 3.500 tl fazla verip 12 almaya gerek yok
Klymeneninatlasi esinaltintaas siteye yüklensin diye bekliyorum bu hafta bekleyeceğim bende yüklenmezse izmire gidip mağazadan alacağım yeni yıl zammına yakalanmak istemiyorum çok artıyor. İkinci el uygulamalarına baktınız mı hiç? Orada da satılıyor başlıklar
esinaltintaas Klymeneninatlasi Hiç bakmadım aklımada gelmemişti açıkcası sizce güvenilir olur mu öyle bir alışverişiniz oldu mu?
Klymeneninatlasi esinaltintaas ben kendimde satıyorum alıyorum da kullanıcının puanlarından yorumlarından zaten belli oluyor. Güvenilir uygulamalar ürün teslim alınıp onaylanmadan ödeme karşı tarafa geçmiyor mesela. Siz ürünü beğenmezseniz görselde ki gibi değilse iade edebiliyorsunuz. Ben hepsiburada da eksik parçalar için mini motorhead bakmıştım vardı
BirPatiSever esinaltintaas benim kriterim çekim gücü ve şarj süresiydi. İki modelde de aynı olunca v10u tercih ettim
Aryamom18 İkisini de deneyimlemiş biri olarak v12 de tek farkın hafiflik ve tetiksiz olması bi de tabi lazer başlık ama o da çok gerekli mi tartışılır çoğunlukta lazerini açmıyorum bile. Hafif olması işime geldi kucağımda bebeğimle işimi görüyorum🧚🏻♀️
yesim42 Aryamom18 merhaba v12 belirgin şekilde hafif mi ben v15 aldım aşırı ağır iade edip v12 almak istiyorum hafif olduğu için. V10 da mı ağır acaba
Klymeneninatlasi Kalimbanne hepsiburada zaten bütün ürünleri koymamış v12 v15 v8 ve birde v10 vardı. Dysonın kendi kutu içeriği sitesinde ve mağazada daha fazla fiyatının uygun olma sebebi eksik başlıklar. İsterseniz içeriğini kendi sitesinde ki ürünle karşılaştırabilirsiniz eğer aynı ürünse baya bir parçası eksik fiyat o yüzden daha uygun orada