minnosunannesi06 Aleynaezel eve geldiler kuzu saten soru sordu gitti başvuru sorgulsma bir turlu giredim sosyal bilgilerde devam ediyor yazıyor sadece
Aleynaezel minnosunannesi06 he anladim canım benim de öyle işte Eylulde mi ne onaylandı hep yardım durumu devam ediyor yazıyo du bugün para yattı 1 ay sonra felan yatiriyolar belki seninki de Aralık’ta yatar
Smehtap Doğalgaz yardımı alan var mı içinizde. Para yatırılması nerde gözüküyo. Bizimki de onaylandı ama hicbisey bilmiyorum
Aleynaezel Smehtap geçen sene çıktı bize senede 2 kere onlaylaninca sosyal yardım bilgileri sorgulama da gözüküyor hemen onu da yatırmıyorlar ama benimki hemen yatmamışti
Smehtap Aleynaezel ayy şu an baktım yatmış. PTT kurum ödemelerinde gözüküyo.. Ama şeye çok şaşırdım şu an 2019 da başvuru yapmışım şu anda bana para yeni yatmis elektrik desteği var. 1 hafta olmuş para yatali.
mugelalmis Smehtap aynı durum bende de var elektrik yardımı 2019 görünüyor ama 1 kasımda odeme başlama tarihi yazıyor.bende bisey anlamadim valla PTT ye gidince alabilir miyiz yani yatmış anlamına mı geliyor.sosyal yardımda da 1 Kasım odeme başlangıcı yaziyor
Aleynaezel Smehtap aynı canım bende eşimin e devlete girdim 2019 da başvuru yapılmış gözüküyor 😂😂😂 çıkmış 175 ben doğal gaza basvurmustum oda onaylanmış daha yatmamış aile destek de çıktı ay eşim şuan işsiz di bı bebeğim var Allah yüzümüze baktı 😂😂🙏
eymeninannesi11_ mugelalmis bu elektrik ödemesi 2019 yılında başlamış bu yüzden herkeste aynısı yazıyor yani 2019 yılından beri var bu destek öyle yazıyor herkeste
eymeninannesi11_ mugelalmis faturan la gidip ödeyebilirsin ordan fiyat düşecek kalanını kendin tamamlayacaksın parası verilmiyor elektrik desteğinin