minnosunannesi06 Kizlar bişey sorucm ilk kez aile destek başvuru yaptım yardımın durumu devam ediyor yazıyor bu ne demek oluyor
Brutal-Betty minnosunannesi06 ne kadar oldu başvuru yapalı red olursa ilk 10 gün içinde red yazıyor 10 günden fazla sürerse kabul ediliyor süreç devam ediyor yazıyor
Aleynaezel minnosunannesi06 ilk kabul edildinde onaylandı yazıyo sonrada yardım durumu devam ediyor yazıyo 1 ay eve geliyorlar onaylaninca zaten soru sorup gidiyolar kapıdan çıktıktan bı ay sonra da para yatiyor
SEHERBurak Sizinki hala değerlendirme sürecinde ben Eylül de başvurdum ekimde kabul edildi ama bugün herkesin yattı sanırım benim yatmamış gözüküyor sıfır olarak anlamdım
Gizemlibirisi SEHERBurak bazen öyle görünüyor ama gidince çekebiliyosunuz. Bence sizinki de yatmıştır
minnosunannesi06 Brutal-Betty ya sosyal yardimlasmadan memyr geldi kapıda soru sordu gitti 1 hafta önce bugün otomatik olarak girmis devam ediyor yazıyor sosyal yardım bilgilerinde süreç vs yazmiyor
balpetegimmmm Bizede bu ay ilk kez çıktı e devlette görünüyor ödenek ama ptt görünmüyor dedi 1450 tl alamadık öylece duruyor
minnosunannesi06 Aleynaezel eve geldiler kuzu saten soru sordu gitti başvuru sorgulsma bir turlu giredim sosyal bilgilerde devam ediyor yazıyor sadece