ezehraa Bugün aşı oldu kızım ve sabahtan beri tabiki huysuz çok korkuyorum ateşi çıkacak diye. Var mı vurulan anneler 🤦♀️ şuan resmen morele ihtiyacım var ve bugün evlilik yıldönümümüzdü bi yemek bile yapamadım hiç durmadı ağlıyo sürekli 😔 çok üzülüyorum bu haline. Ne kadar sürer bu durum? Ateş olmaz değil mi? 😔
Selcanasral ezehraa bizde aynıydık ogün o kadar huysuzdukki sürekli uyku halindeydik ve aglıyordu normal sürekli atesini kontrol etmiştim ama şükürki ateşi çıkmamıştı sadece bir gün sürmüştü ertesi gün normale dönmüştük endişe etmeyin moralinizide bozmayın
ilayda ezehraa ben ağrı kesici ateş düşürücü icirdim gitmeden çok iyi geldi akşamda icirdim çok rahat uyudu ve ne ağrısı ne de ateşi oldu çok rahat uyudu
Muconunannesi ezehraa 2 ay 13 gunluk canim benim oglumda atesi olmadi ama dedigin gibi cok huysuzdu cok agladi emmedi uyumadi allahin izniyle atesi cikmaz yarina birseyde kalmaz insallah bizde oyle olsu 😊
ezehraa Selcanasral çok üzülüyorum ya sürekli inliyor halen daha uyumadı 9 dan beri ateşi çıkmasa hepsine razıyım 😟
ezehraa Kumsalada-fettahtoprak ilayda şuan biraz çıkmsya başladı hemen ilaç vermek istemedim ama vereyim mi ya çok panik oldum şuan
Kumsalada-fettahtoprak ezehraa calpol verin bir çay kasigi bizim ebe pek ateş yapmaz dedi bizde 14 gün önce yaptirdik çok şükür sıkıntı çekmedim iğneye götürmeden önce bir çay kaşığı calpol verdim sonrasında 4.5 saate bir verdim ilk günü
Kumsalada-fettahtoprak ezehraa verin daha neyi bekliyorsunuz ilaçtan bu kadar korkmayı bana doktorumuz kendi yazdı ama annemin tavsiyesi üzerine aşıya gitmeden de verdim bir dahaki aşıda gitmeden verin böyle sıkıntı yaşamazsınız .inşallah hemen etki eder ataslenmez fazla . Ama calpol verin başka ağrı kesici değil calpol bebekler için ezehraa ezehraa
ilayda ezehraa ver canım ama ne ilacı ismi ney bana hemsirem akşam ateşi olsada olmasa da ver ağrısı ateşi olmasın dedi
Muconunannesi ezehraa iner canim telas yapma benin doktorum 38i gecerde fitil vermisti surup su an asla onermiyorum dedi her doktorun yontemide farkli o yuzden sen kendi ic gulerin anneligin ne diyosa onu yap 😘
ezehraa Kumsalada-fettahtoprak evet calpol verdim çay kaşığı ucuyla inşallah iyi gelir çok çıkmadan 😱
BurcuuY ezehraa canım ateşi çıkmadan ateş düşürücü verme biz 2. Ay aşısında 38 i gördük vermedim sabaha kadar takip ettim 38 i geçerse ilaç ver Kaç şuan ateşi Bugün 4. Ay aşısını olduk bu gece de sabahlıcam 😔
ezehraa BurcuuY biranda 37.5 oldu verdim ilaç boşu boşuna niye ağrı çeksin çocuğum vslla dayanamadım yazık ya çocuklara
Sarekuzu_19 ezehraa Bizde ateş yapmamıştı ama o aşıdan sonra aşırı huy değiştirdi kızım kucaktan inmek istemiyo ağlıyo herşeye 4 ay aşısını korkuyla bekliyorum mahvoluyo çocuklar
ezehraa Sarekuzu_19 çok sıkıntı ya tabi huy değişir uyku saatleri falan hep gidiyo inşallah sabaha düzelir de ateş iyice çıkmadan
[silindi] ezehraa korkma bizde gecen hafta olduk 39,8 gorduk mallesef ama calpol verdim hemen bide soydum hemen indi ve kendine geldi cok sukur 2ci gune birseyleri kalmiyor hemen hemen