allahimsabirver Ee011 ne yazmanız gerekiyor mu açıklama kısmına maddi yardıma ihtiyacım var zor geçiniyoruz yazın yeter
ahannelik Miraeleysa bizimde üzerimizde herhangi bşymiz yok sadece eşim çalısıyo 3 defa başvuru yaptık hep olumsuz anlamış değilim
Duygu_52AK Miraeleysa Bende çok merak ediyorum 2 kere başvuru yaptım hep olumsuz oldu neye göre anlamıyorum evim kira tek eşim çalışıyor 1 buçuk yaşında oğlum var eşimin sigortası olduğu için mi çıkmıyor
Asmiiin Miraeleysa evine otuz bin TL girene yardım çıktığını gördü bu gözler hem evi var hem kirada evi var yine yardım alıyor 😁
Ee011 Asmiiin 30 bin girip fakir gibi yaşayıp o paraya muhtaç gibi alıp yiyen de ne biliyim insan zenginse zengin gibi yaşamalı 😂
superrrmom Demetbulut alakası yok karşı komşum iki kişiler ev iki katlı dubleks ssk da var ama çıktı hemde benden yüksek çıkmış ona bende var 3 çocuk 450 çıktı onda çocuk yok 550 çıktı 😂😂😂 bu arada bende ev arabada yok
Demetbulut superrrmom valla bu sistem nasıl çalışıyor anlamış değilim eşim çalışmıyorken şartlı sağlık yarfımına başvurmuştum.. Şimdi ssk var diye kesildi.. Zaten verdikleri 155 liraydı onuda kestiler
Duygu_52AK Meralminakumru Canım eşinin sigortası var mı acaba ben 2 defa yaptım çıkmadı evim kira 1 tane çocuğum var bir tek eşim çalışıyor sigortası olduğu için mi çıkmıyor acaba bana
Meralminakumru Duygu_52AK valla ben çok başvurdum 8. defa da kabul edildi eşimin sigortası var asgarî ücret alıyor ev kira bende çalışmıyorum ama bence tekrar başvurun benim de hiç umudum yoktu ama kabul edildi çok şükür inşallah size de çıkar
Duygu_52AK Meralminakumru inşallah canım ya o zaman tekrar şansımı denim birde eşiniz mi başvuru yaptı yoksa siz mi yaptınız 8 defa ayrıca doğalgaz yardımı falan işaretlediniz mi
Meralminakumru Duygu_52AK ben kendim başvurdum ısınma yardımı almak istemiyorum seçtim eşimde tam tersi almak istiyorum seçeneğini seçti onada doğalgaz yardımı çıktı
Irmakefe Duygu_52AK kuzenim ekimin on üçünde başvuru yapmış ondokuzunda kabul edilmiş bugün zamli olarak yatmış yani neye göre kime göre acaba oluyo bu zaman araligi